zly Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Cześć, mam zaraz do wymiany wąż od chłodnicy (ten gruby z lewej). Czy jak go sam wymienię to układ potrzebuje potem jakiegoś odpowietrzenie ? czy może nie robić tego samemu ? Forek 2,5XT '06 Pzd, Zły Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzolkowski Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Witam.Ja zawsze robię tak.Zalewam chłodnicę ,wlewam do pełna zbiornik wyrównawczy poczym odpalam na wolnych obrotach.Na koniec stawiam mojego outbacka nosem gdzies pod górke i wtedy uzupwłniam jescze płyn w zbiorniku wyrównawczym.Zawsze byó O.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 jak wyżej, zmieniasz wąż, dolewasz płynu, poczekasz chwilę w otwartym zbiornikiem wyrównawczym i gotowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
zly Posted May 24, 2010 Author Share Posted May 24, 2010 dzięki bardzo ! bałem się, że będę musiał fachurę ściągać albo co gorsza jakiś transport załatwiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts