cypis Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Witam Narazie siedze w pracy i mysle o przekładce mojej skrzyni .....wiec na szybko rano na nia zerknolem (na nowa ) z type r i co wypatrzylem ze w niej prędkościomierz był na linke ja mam elektronike .... Czy jest to tak plug and play tzn wykrecam mocowanie linki w skrzyni i w jej miejsce wkrecam elektronike i wszystko gra???Czy to jakaś wieksza dłubanina?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 A ja naiwny myslałem, że w pracy to się pracuje a do czego chcesz podłączyć tę nową elektornikę, jak w liczniku masz wejście na linkę? :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 sie pracuje sie pracuje )) Emot sprawa opanowana wpadlem do garażu i odrazu wykrecilem ustrojstwo, chodzilo mi o to ze w nowej skrzyni jaka dostalem bylo wyprowadzenie na linke a ja mam elektroniczny licznik. Wykrecilem ta fajke z linki i w jej miejsce pasuje hmmm jak to nazwać ....dynamo z elektronicznego licznika:) ps nie chcesz jednak mojej JDM skrzyni z sti 95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 wszystko jest kwestią ceny..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypis Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 hmmm na priv ci napisalem 500zl ale mysle ze za cala szkrzynie jeszcze cos da sie urwac bo i tak juz 2 szt leza w domu i miejsce zajmuje. Pisz na priv ile dasz tylko nie 1zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 2? :?: znaczy złote... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 pasuje i dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts