Jump to content

jeżdżę jeżdżę a ciąglę nie wiem

Arek 33

Recommended Posts

jeżdżę jeżdżę a ciąglę nie wiem ile tekię subaru pojedzie najszybciej , czuli w komu ile się udało wycisnąć na maksa , z góry zakładamy że każdy jechał gdzieś w Niemczech na autostradzie .

jeżdżę jeżdżę a ciąglę nie wiem ile tekię subaru pojedzie najszybciej , czuli w komu ile się udało wycisnąć na maksa , z góry zakładamy że każdy jechał gdzieś w Niemczech na autostradzie .

a czy to ważne?

Mnie np. ten parametr nie 'podnieca' - na niemieckiej autostradzie, to Cię byle jaki dyszel obskoczy jak kierownik nogę na podłodze położy 8)

Na krętej drodze to już inna bajka... i chyba ważniejsze jest to ile Subaryną możemy pojechać szybciej w zakręcie i pomiędzy nimi, a nie tylko na długiej prostej :P

Nie chcę nikogo obrażać, ale jazda po prostej jest mhhhh.... :roll: :P:twisted::twisted::twisted: niepotrzebna :D

Pozdrowienia dla każdego miSZCZa prostej :lol:

a czy to ważne?

Mnie np. ten parametr nie 'podnieca' - na niemieckiej autostradzie, to Cię byle jaki dyszel obskoczy jak kierownik nogę na podłodze położy 8)

Na krętej drodze to już inna bajka... i chyba ważniejsze jest to ile Subaryną możemy pojechać szybciej w zakręcie i pomiędzy nimi, a nie tylko na długiej prostej :P

Nie chcę nikogo obrażać, ale jazda po prostej jest mhhhh.... :roll: :P:twisted::twisted::twisted: niepotrzebna :D

Pozdrowienia dla każdego miSZCZa prostej :lol:

Tu się akurat zgodzę. Zawsze wyskoczy ktoś kto ma większy silnik niż mój rodzinny samochodzik, ale w zakręcie on zwalnia, a ja raczej wciskam ;)

x.

To ładnie mi pojechaliście ale pewnie macie racje tak że sorki za moją ignorancję , lecz to tylko moja najzwyklejsza ciekawość , i niech nikt nie waż się napisać że to pierwszy stopień do piekła.

licznikowe dwieście pięćdziesiąt jechałem, ale się tego wstydzę, i obiecuję poprawę :twisted: ale bardziej mnie cieszy efekt startu porównywalny prawie do startującego F16..... :mrgreen: i wyprzedzanie w zimie po dziesięć aut na raz :lol:

Seryjny WRX powinien pojechać 232 km/h :wink:

Sorry, że zepsułem Wam zabawę... :P

Ale "zegarowe", czy np. wg. GPS tudziez wskazan innych homologowanych urzadzen typu fotoradar? :)

Jesli tak, prosimy o dowody :)

AMI na podstawie danych zawartych w katalogu reklamowym WRXa z 2002 roku. Innych potwierdzeń nie mam. :wink:

EDIT: no dobra, ten poszedł trochę więcej, ale to blob...

AMI na podstawie danych zawartych w katalogu reklamowym WRXa z 2002 roku. Innych potwierdzeń nie mam. :wink:

EDIT: no dobra, ten poszedł trochę więcej, ale to blob...

i uszczelki pod głowicami do wymiany.... :twisted::)

Dla mnie udalo sie wydusic 208 wg GPS (na desce ponad 230 bylo), czyli praktycznie tyle co w danych tech :wink:

Miejscem testu byla autostrada w D

Dla mnie udalo sie wydusic 208 wg GPS (na desce ponad 230 bylo), czyli praktycznie tyle co w danych tech :wink:

Miejscem testu byla autostrada w D

Spoko. Jesteś z okolic Białej Podlaskiej?;)

x.

PS. sorry za OT

Uogólniając temat ciut - pięęęknie powiedziane nie raz już tutaj było:

Proste są dla szybkich samochodów, zakręty - dla szybkich kierowców.

:mrgreen:

subarak to moj pierwszy samochod w ktorym nie sprawdzalem V maxa :D

Ja też :mrgreen:

i wyprzedzanie w zimie po dziesięć aut na raz :lol:

I wjeżdżanie / wyjeżdżanie z bananem z zasp, kopnego śniegu czy czekokolwiek nieprzyczepnego. :mrgreen:

Tak, to piękne uczucie :twisted:

Panowie prędkość maksymalna w tak wspaniałych autach nie powinna cieszyć. Cieszyć to powinno to w jakim czasie tę prędkość maksymalną osiągamy ;)

Impreza 2.5 Ssaczek - 210kmh :(

TurboDziadek - nie wiem, bo po przekroczeniu 200 wyssalo mi poliweglan z tylnych drzwi :shock: Niestety nie mialem okazji sprobowac ponownie.

Focus II 1.4 (benzyna) - 160kmh YEAH :twisted:

Pomiary z GPS.