drastic Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Jako, że wrocławskie ASO nie ma zwyczaju odpisywać na emaile to zapytam tu Gdzie, za ile i czy w ogóle da się zamontować taki grill jak na zdjęciu poniżej do legacy 2005? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Ja jescze musiałem ściągać specjalnie z Japonii. Rok później okazało się, że jest seryjnie montowany do rocznika MY09 Podjedź do ASO i po prostu zamów, nie powinno być problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikor Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Tylko że kolega chce do MY05, a tego typu grill jest w akcesoriach od MY07 w górę. Ja bym się przed zamówieniem upewnił czy pasuje do wcześniejszych roczników, bo może być inne mocowanie, a zwrotów nie ma :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychukk Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 nie będzie pasował, od 2007 grill jest wyższy o jakieś ~4 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 ach, przepraszam, pośpieszyłem się z odpowiedzią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts