xtraht Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Witam wszystkich! Kilka dni temu kupilem 3 lenie Legacy kombi.Jest to moje pierwsze Subaru.Auto jest w idealnym stanie,wszystkie wpisy itp 80tys przebiegu wiec za 10tys musze zrobić przeglad.W związku z tym chciałbym prosić o wskazówki gdzie najlepiej serwisować to auto.Zdaję sobie sprawę, że w Poznaniu jest ASO, ale chciałbym również rozważyć możliwość serwisu w innym miejscu...oczywiście u kogos kto sie na tym zna.Bardzo proszę o pomoc i z góry dziekuję.Moj mail xtraht@o2.pl pozdrawiam Xtraht Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 akurat ASO w Poznaniu jest bardzo kompetentne, nie wiem, dlaczego od razu szukasz czegos innego...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtraht Posted May 15, 2010 Author Share Posted May 15, 2010 Słyszałem rózne opinie na ich temat, ale głównym argumentem do serwisowania auta w innym miejscu może być niższa cena.Oczywiście jeśli bedą dobrze to robić.Rozumiem jednak, ze na tym forum nie uzyskam odpowiedzi,ponieważ jest cenzurowane;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek1 Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Dla mnie głównym argumentem do wyboru serwisu jest jego kompetencja. Subaru to nie są popularne samochody, sieć serwisowa jest słaba dlatego też i jakość serwisów jest baaaaardzo różna. Z wymianą oleju może nie jest konieczny ASO ale już rozrząd itd to inna sprawa. I tak jesteś w lepszej sytuacji bo w wielkopolsce serwisów jest mnogo a jakby co to jest jeszcze W-wa a u mnie na Pomorzu-zach to jedyną alternatywą poza jednym ASO jest Germania a ja za nimi nie przepadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtraht Posted May 16, 2010 Author Share Posted May 16, 2010 Dla mnie rowniez liczy się kompetencja,ale ta nie jest tylko i wyłącznie zarezerwowana dla ASO! Wynika z tego,ze w wielkopolsce oprócz Kocar nie ma alternatywy?!?! Napisałeś,że serwisów jest mnogo,a ja pytam o choć jeden dobry i nie dostaje odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Napisałeś,że serwisów jest mnogo,a ja pytam o choć jeden dobry i nie dostaje odpowiedzi nie spodziewaj sie innej odpowiedzi na oficjalnym forum importera.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtraht Posted May 16, 2010 Author Share Posted May 16, 2010 to moze na maila ?! xtraht@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Jak słusznie koledzy zauważyli na tym forum polecamy tylko autoryzowane warsztaty. Ich listę znajdziesz na www.subaru.pl Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts