Góral Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 witam mam pewien mały problem z centralnym zamkiem - uruchamiany z kluczyka zamyka tylko drzwi pasażerów i klapę bagażnika - drzwi kierowcy niestety nie i muszę zamykać je kluczem może ktoś już spotkał się z takim problemem i może pomóc ? zmiana kluczyka i baterii nie pomogła pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ameryka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 a feee - w życiu ameryka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 U mnie (MY04) z kolei przestał zamykać się zamek tylnych lewych drzwi. Szukam używki, ale póki co nie znalazłam. Nówka z pińcet kosztuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral Posted May 15, 2010 Author Share Posted May 15, 2010 dzisiaj zauważyłem że niekiedy jednak drzwi kierowcy się zamykają i otwierają - jednak jak dla mnie za rzadko - chciałbym tak mniej więcej 50/50 - żeby się zamykały i otwierały - takie wejściowo-wyjściowe żeby były - takie sobie wymarzyłem a tak to muszę klucza używać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 znalazłem coś takiego może wam się przyda - mnie bardzo pomogło : ) http://www.bodyshopzone.com/archives/tr ... tback.html pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
oaks Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Właśnie zamierzam wymienić głośniki, dzięki wielkie za instrukcję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Ja również dziękuję, zamek w drodze, a chyba głośniki za jednym zamachem też wymienię A nie ma takiego manuala do zamka w klapie bagażnika gdzieś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oaks Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 A tak a propos głośników, trzeba kupić dystanse, najlepiej z MDF, są takie na allegro, ale do Forestera. http://www.allegro.pl/item1050254255_dystanse_mdf_subaru_forester.html Będą pasować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral Posted May 24, 2010 Author Share Posted May 24, 2010 Przerabiam temat głośników już od tygodnia i nie mam pojęcia jakie wybrać dystanse od Forka powinny podejść ale widziałem tylko do przodu nie wiem jak do tylnych drzwi sprawa wygląda - może rozbebesze oryginalne głośniki i coś z nich wykombinuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts