HULK Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Witam. Mial ktoś może do czynienia z tym zawisem, wyczytałem tylko ze ponoć bardzo twarde ale jakoś nic więcej nie mogę znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Witam.Mial ktoś może do czynienia z tym zawisem, wyczytałem tylko ze ponoć bardzo twarde ale jakoś nic więcej nie mogę znaleźć. Jak juz go do domu przywiozles, to zakladaj, to sie wszystkiego dowiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 Moze jutro zaloze ale juz czuje ze bedzie extremalnie, myslalem moze ze ktos zna i podpowie jak ustawic tlumienie i takie tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Moze jutro zaloze ale juz czuje ze bedzie extremalnie, myslalem moze ze ktos zna i podpowie jak ustawic tlumienie i takie tam Dla zaspokojenia ciekawosci przejedz sie na najtwardszym, a potem najbardziej miekkim - pewnie skonczysz gdzies pomiedzy tak naprawde, zaleznie od upodoban i wielkosci dziur w okolicznych drogach Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Moze jutro zaloze ale juz czuje ze bedzie extremalnie, myslalem moze ze ktos zna i podpowie jak ustawic tlumienie i takie tam Dla zaspokojenia ciekawosci przejedz sie na najtwardszym, a potem najbardziej miekkim - pewnie skonczysz gdzies pomiedzy tak naprawde, zaleznie od upodoban i wielkosci dziur w okolicznych drogach swiete slowa, robilem podobnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted May 9, 2010 Author Share Posted May 9, 2010 NA razie ustawiłem wszystkie w skrajnym położeniu ( regulacja od dolu jest, 36 kliknięć ) tylko teraz nie pamiętam w którą stronę kręciłem, zresztą i tak nie wiem w którą jest + a w którą -. Zawieszenie pracuje rewelacyjnie, jest twardo ale dla mnie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Sprawdz, czy nie ustawiles na miekko Jak to jest zawias torowy, to ustawione na max moga byc bardzo bolesne. Swoje bc-racing dla zaspokojenia ciekawosci ustawilem na max twardo i nie dalo sie normalnie jezdzic. Szkoda watroby Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Swoje bc-racing dla zaspokojenia ciekawosci ustawilem na max twardo i nie dalo sie normalnie jezdzic. Szkoda watroby A co trzeba było jeździć po pijaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Swoje bc-racing dla zaspokojenia ciekawosci ustawilem na max twardo i nie dalo sie normalnie jezdzic. Szkoda watroby A co trzeba było jeździć po pijaku? Hehehe... dla znieczulenia byloby to jakies rozwiazanie Wszystkie bebechy tak naprawde wytrzasalo. O wnetrzu samochodu nie wspominajac. Tak mniej wiecej w 1/3 sie odnalazlem spokojnie z ustawieniem na ulice i jest cacy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted May 9, 2010 Author Share Posted May 9, 2010 Jesli sie okaze ze teraz ustawilem na miekko to nawet sobie nie wyobrażam jak moze byc na twardo, ale wiesz ze ja sam twardy jestem ale faktem jest ze zawis na tor juz mam teraz hamulce tylko zrobic i jedziemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts