Jump to content

PLEJADY warszawa, zbiórka pod IKEA Janki wyjazd punkt 11

beben

Recommended Posts

Kto chętny na wspólny wyjazd do Kielc? W głownym wątku plejadowym frakcja warszawska ustaliła IKEA Janki jako punkt wylotu i mi to pasuje. Jak macie inne propozycje to śmiało :mrgreen: O której wyjeżdżamy? Myślę że 14-15 wystarczy żeby po 2 h byc na miejscu

1. beben

2. śmiechu

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja bym proponował wcześniej jednak to jest wolny dzieńa lepiej się wcześniej na miejscu integrować 8)

beben jedziecie jako jedna załoga :?:

3. szubaru co prawda tylko do piątku ale zawsze coś :mrgreen:

nie, ja jadę z żonką a śmiechu chyba z kumplem (tez z forum) tylko uzgadniają czy jednym czy dwoma autami i wtedy pilotaż na zmianę , ale cos się od tygodnia dogadac nie mogą.

Może byc i wczesniej mnie to właściwie wszystko jedno. Zastanawiam się tylko czy nadłożyc drogi przez Wawę czy dołączyć do was gdzieś w okolicach Grójca

Jak już będę wiedział co i jak, to też się podepniemy do konwoju.

bęben - ta g.14-15 to w piątek 04 czerwca?

raczej chodziło o 3 czerwca, czwartek 8)

Oczywiście się dopisuje do konwoju i zgadzam się z szubaru, że możnaby wyjechać wcześniej i ewentualnie pomyśleć o jakimś popasie po drodze :wink:

1. beben

2. śmiechu

3. szubaru - co prawda... ale zawsze...

4. goory

5. bartekfi

mozemy sie popasac po drodze. Moze to i dobry pomysł bo wikt i opierunek mamy chyba od piątku a cedzyna to chyba nie jest metropolia i moze byc kłopot z jakąś sensowną knajpą na tyle osób

to co 12.00 w czwartek przy IKEA? wystarczy?

to co 12.00 w czwartek przy IKEA? wystarczy?

krakowskim targiem 11 i ani minuty później :wink: :mrgreen:

mozemy sie popasac po drodze. Moze to i dobry pomysł bo wikt i opierunek mamy chyba od piątku a cedzyna to chyba nie jest metropolia i moze byc kłopot z jakąś sensowną knajpą na tyle osób

a co z kierowcami o suchym pysku do wieczora :P

a co ty chcesz tam tak wczesnie robic? przeciez z wawy jest max 2 h jazdy w tempie emeryckim plus godz na obiad i jestesmy tam na 14 :shock: od razu impreza? w święto? :twisted: 8)

a co ty chcesz tam tak wczesnie robic? przeciez z wawy jest max 2 h jazdy w tempie emeryckim plus godz na obiad i jestesmy tam na 14 :shock: od razu impreza? w święto? :twisted: 8)

po procesji już można :wink:

będziemy sie lansować 80 km/h ( a niech patrzą ) i sprawdzimy minimalne spalanie w Subaru :idea:

Myślę że 14-15 wystarczy żeby po 2 h byc na miejscu

Zależy jak szybko jeździcie. :twisted: W konwoju nie jedzie się chyba aż tak szybko. 8) :mrgreen: No chyba, że Ty beben będziesz nadawał tempo. 8) :twisted:

Serio pisząc, to znam trochę tą trasę. Do Radomia jest rewelacja (cały czas 2 pasy w jedną stronę). Natomiast trasa z Radomia do Kielc jest dużo słabsza (1 pas ruchu) oraz częściowo w przebudowie. Dużo też zależy od natężenia ruchu i TIRów.

Także jeśli chcecie jechać spokojnie, to ja bym na wszelki wypadek założył nieco więcej niż 2h. :wink:

będziemy sie lansować 80 km/h ( a niech patrzą ) i sprawdzimy minimalne spalanie w Subaru

:mrgreen:

taaaa.. szubaru, chyba sam w to nie wierzysz :mrgreen:

o ile dobrze pamiętam to do Mikołajek też mieliśmy jechać dostojnie :wink:

no chyba, że to wszystko wina Urbanka, bo to on tak do wyprzedzania przez CB namawiał :twisted:

będziemy sie lansować 80 km/h ( a niech patrzą ) i sprawdzimy minimalne spalanie w Subaru

:mrgreen:

taaaa.. szubaru, chyba sam w to nie wierzysz :mrgreen:

o ile dobrze pamiętam to do Mikołajek też mieliśmy jechać dostojnie :wink:

no chyba, że to wszystko wina Urbanka, bo to on tak do wyprzedzania przez CB namawiał :twisted:

co my nie damy rady :wink: :mrgreen:

1. beben

2. śmiechu

3. szubaru - co prawda... ale zawsze...

4. goory

5. bartekfi

6. allrad

7. m.adam

No i nie mogło mnie zabraknąć w tym szacownym gronie!

Ikea Janki, w czwartek 3.06 się melduje. To o której w końcu godzinie? O 11 czy 12 się spotykamy tam? :roll:

rpw weź pod uwagę że jedziemy w święto czyli TIRy stop. Do Kielc z Janek jest 175 km do Radomia dwa pasma. Moim zdaniem wystarczy jechac spokojnie 100 km/h i wystarczy. Zresztą podałem to poglądowo, jak wyjdzie 2.15 czy 2.30 to w sumie nic nie zmieni. Pytanie o której tam chcemy być.

IMHO o 12 wyjazd w 100% by wystarczyło ale dostosuje się bo w sumie na czwartek nie mam nic zaplanowane

rpw weź pod uwagę że jedziemy w święto czyli TIRy stop. Do Kielc z Janek jest 175 km do Radomia dwa pasma. Moim zdaniem wystarczy jechac spokojnie 100 km/h i wystarczy. Zresztą podałem to poglądowo, jak wyjdzie 2.15 czy 2.30 to w sumie nic nie zmieni. Pytanie o której tam chcemy być.

Beben, jak poglądowo to OK. :wink: Moim zdaniem bardziej wyjdzie 2.30, bo nie ma chyba sensu się napinać i jechać im szybciej tym lepiej. Szczególnie w kolumnie samochodów. Być może też będziecie chcieli zrobić jedną drobną przerwę na kawę.

Tak jak pisałem, trasa do Radomia jest bardzo fajna, bo nie dość, że 2 pasy, to jeszcze jest to całkowicie nowa trasa. Z Radomia będzie już gorzej ale bez TIRów też powinno być OK. A po drodze możecie podjechać na Tor Kielce na zapoznanie. 8) :mrgreen:

nie, ja jadę z żonką a śmiechu chyba z kumplem (tez z forum) tylko uzgadniają czy jednym czy dwoma autami i wtedy pilotaż na zmianę , ale cos się od tygodnia dogadac nie mogą.

Już wszystko dogadane, nawet wiemy którym autem jedziemy i nie będzie to GL :P

W następny weekend startują skierniewice, spadam na lotos wiec może pojedziesz ze Śmiechem jako pilot? :roll:

Michał no w końcu, bo juz myslałem ze nic z tego nie wyjdzie? jedziecie jednym (którym?) czy na dwa?

do skierniewic sam chciałem pojechac ale niestety nie ma mnie wtedy