Tony WRX Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Witam! Mam możliwosc przedstawiс Panstwu Ukraiński Klub Subaru - http://forum.club-subaru.com. Zapraszam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarutux Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Dziękujemy! Z uwagi na zbliżony stan dróg i infrastruktury Wasze doświadczenia na pewno będą interesujące. :wink: A ja już znalazłem kilka ciekawych wątków dotyczących Forestera. Subarowe pozdrowienia! ====== Widzę, że pewne bolączki przyjaciół z Ukrainy są podobne, jak u nas → Белый и Черный список Субариста. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 hehej, dzieki google chrome nawet jestem w stanie poczytać sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony WRX Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 jestem szczesliwy ze Wy interesuje sie Tutaj możesz zobaczyć kilka ciekawe projekty tuningowe - http://forum.club-subaru.com/viewforum.php?f=39 Ogólnie proTuning - http://forum.club-subaru.com/viewforum.php?f=39 http://translate.google.com może pomóc w tłumaczeniu z rosyjskiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Polak - Ukrainiec dwa bratanki. BTW. Niektóry projekty są ciekawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 EDIT albo nie... głupie to było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Witam! Mam możliwosc przedstawiс Panstwu Ukraiński Klub Subaru - http://forum.club-subaru.com. Zapraszam! Pozdrawiamy poczytać to ja za bardzo sobie nie poczytam, ale muszę przyznać fajnie wygląda Forester pisany cyrylicą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Niezle, pare projektow naprawde daje rade :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 ej a jakie wy tam macie w ogole klawiatury? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 chyba takie i z cyrylica i ze "zwyklymi" literami ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 A mnie bardziej ciekawi jakie mają w Chinach Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 A mnie bardziej ciekawi jakie mają w Chinach klawiatury?? - takie jak na całym świecie: chińskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Ich też pewnie ciekawi jak my piszemy: Ę Ą Ó itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 ej a jakie wy tam macie w ogole klawiatury? takie mają :wink: a chińczycy mają taką :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamer Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 ten ma fajne malowanie :arrow: http://forum.club-subaru.com/viewtopic.php?t=14739 Ale technika szacunek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony WRX Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 na Ukrainie wiekszosc kierowców Subaru z naschego klubu jazdy na amatorskie rally, rally-sprint, slalom + drag i ring. Nie wiem czy jesteś w Polska take. Jeszcze w nas firma Subaru organizuje Subaru Open Cup. Tomy zapraszam do nas na lato do Kieva lubo Lwowa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 na Ukrainie wiekszosc kierowców Subaru z naschego klubu jazdy na amatorskie rally, rally-sprint, slalom + drag i ring. Nie wiem czy jesteś w Polska take. Jeszcze w nas firma Subaru organizuje Subaru Open Cup.Tomy zapraszam do nas na lato do Kieva lubo Lwowa !!! priwitannia dzieki za zaprosznie, Lwow jest w najblizszych planach Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Tomy zapraszam do nas na lato do Kieva lubo Lwowa !!! Jakiś czas temu spędziłem tydzień we Lwowie i nie widziałem ani jednego Subaraka... chowacie się? 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony WRX Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 Tomy zapraszam do nas na lato do Kieva lubo Lwowa !!! Jakiś czas temu spędziłem tydzień we Lwowie i nie widziałem ani jednego Subaraka... chowacie się? 8) We Lwowe malo "Subarakow" ( faina nazva ) bo tam mame zle drogu i male ulicu ... nie ma gdzie jezdic Wiecej Forester-ow ! Na spotkania i inne my jidziemy do stolice lub za miasto! Ale we Lwowie jest wiele ciekawych miest jak dlia turystow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 O, swiniacze sa :cool: Ja we Lwowie bylem dwa dni, widzialem kilka Forkow i Legacy...ale zadnego z wiatrakiem A stara czesc Lwowa naprawde fajna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Witamy, byłem jeszcze za komuny, tej oficjalnej.... ale chyba się znowu wybiorę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercooles Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Mam dobrego kolege z UA podobno dużo Subaraków tam mają ale i tak BMW, Audi, Mercedes to numer jeden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzemanki Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Dużo jest na Ukrainie Subaraków. Dominują Forestery. STI też widywałem. Czy drogi są przeszkodą? W Lwowie tak; w innych miastach tak samo dziurawe jak w Polsce ale za to szersze i przynajmniej można dziury omijać. Ja byłem kilkukrotnie dieselkiem Legacy na kołach 17 profil 45 i wróciłem cało m.in. Lwów; Kijów; Tarnopol. Natomiast w Polsce 2x oponę rozerwałem. Więc nie ma reguły. Policja tez bardziej wyrozumiała nie szaleją z foto i video radarami. Jako ciekawostkę podam, że importer Subaru jest tez importerem Maserati na Ukrainę salon m.in. w Kijowie. Decyduje fantazja i portfel, a nie drogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Witam! Mam możliwosc przedstawiс Panstwu Ukraiński Klub Subaru - http://forum.club-subaru.com. Zapraszam! Tony WRX, pozdrawiamy serdecznie. Może kiedyś należałoby zorganizować wspólne Polsko - Ukraińskie spotkanie Subaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szycha Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 szybka maszyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts