Mr. Why Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Witam, mam taki problemik... podczas rozbierania drzwi kierowcy (forek MY04) rozłączyłem kompletnie kotke do sterowania szyb (4) i ryglowania drzwi. Kabelki z pinami wyjechały mi z kostki I tutaj prośba, gdyż nie mam pojęcia gdzie ma być jaki kabelek (obecnie mam rołączone - boje sie zwary ale ryglowanie mam w sterowaniu tylnej lewej szyby) o możliwy schemat lub fotke z kolorami kabli wchodzących w kostkę - kolejność. z tapicerki drzwe łaskaw pstryknąć fotkę (wystarczy odkręcic 1 śrubke i wyjąć panel sterowania szybami z tapicerki drzwi) będę bardzo zobowiązany. Zasadniczo szyb nie opuszczam, ale świadomość, że niedziałają bardzo mnie ... Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burzum Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 jutro Ci zrobie fotke. Ale powinno byc w service manualu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Why Posted May 2, 2010 Author Share Posted May 2, 2010 Bede dźwięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
burzum Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 mam pdfa z rozpiska, niestety zapomnialem zrobic zdjecia. daj mi maila na PW, wysle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Why Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 Dzięki, po powrocie do domu w service manualu wszystko znalazłem i poskładałem. Jescze raz dzieki za inicjatywe Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierot Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Odkopuję. Mam ten sam problem. W trakcie wypinania wtyczki z panelu rozwaliła mi się cała kostka, ta większa. Myślałem, że pomoże mi TO zdjęcie, ale kolory kabli się nie zgadzają. Czy ktoś mógłby się poświęcić i zrobić takie zdjęcie wtyczki u siebie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro222 Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Koledzy potrzebuję schematu elektrycznego lub zdjęcia z prawidłowym podłączeniem przewodów w w/w kostce, kostka mi się rozsypała bo źle się za to zabrałem. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Koledzy potrzebuję schematu elektrycznego lub zdjęcia z prawidłowym podłączeniem przewodów w w/w kostce, kostka mi się rozsypała bo źle się za to zabrałem. Pozdrawiam To powinno pomóc. Power Window System_Forester_2004.pdf Power Window System_Forester_2004_colors.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro222 Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Dzięki kolego Wojo temat ogarnięty ale było nerwowo, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts