ScorpioGemini Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Witam :!: Mam pytanie co do rozpórki znajdującej się w ofercie sklepiku ( http://www.sklep.subaru.pl/rozporka-sti ... d-271.aspx ). Czy ta rozpórka podejdzie do Imprezki wolnegossaka w wersji kombi MY07 :?: Na stronie jest napisane, że podejdzie do WRX kombi. Dzięki z góry za odpowiedź, pozdrawiam :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 budy N/A i WRX w kombi są takie same, powinna pasować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichaczu Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Dzięki wielkie bo się właśnie ze ScorpioGemini zastanawialiśmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichaczu Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Kupiłem, czekam aż przyjdzie i dam znać. Pozdrówki :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 tanio :shock: ciekawe, czy taka rozporka pasuje do Forka MY03-08 (przednia - pasuje ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichaczu Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Przednią też trzeba będzie wyczaić. Może znów trafie na pasztetową cenę Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 też pytałem w Sklepiku ... promocja na przednie już była w ubiegłym roku i ... następnych nie przewidują .... a szkoda. tak że trzeba się spieszyć i kupować tylne i przymierzać, może pasuje. Jakby co - ja swojej jeszcze nie zamontowałem ... jak ktoś z Łodzi chce przymierzyć - zapraszam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daab Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 tanio :shock: ciekawe, czy taka rozporka pasuje do Forka MY03-08 (przednia - pasuje ) Pogrzebałem trochę w necie i jest różnica w rozstawie tylnych kół 30 mm, co może się przełożyć na górne mocowanie amortyzatorów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts