Giechu Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Czy wie ktoś gdzie we Wrocławiu można bezpiecznie przenocować samochód, możliwie jak najbliżej rynku? Jak daleko od rynku zaczynają się zakazy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aligator78 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 w świeta, weekendy postój we wrocku jest darmowy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belka Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Witam, mimo, że odpowiedź spóźniona i pytającemy się zapewne nie przyda - tooo może komuś innemu się przyda... Strzeżony najbliżej rynku we Wrocku, jaki na myśl mi przychodzi, będzie między ulicami: Ruska i Św. Mikołaja (dojazd z obu stron, wjazd po lewej w obu przypadkach ). Drugi, jaki mi się przypomniał, to parking piętrowy za Heliosem, wjazd od Kazimierza Wielkiego. Niestrzeżony, gdzie dość łatwo i szybko znajdzie się miejsce - parking obok Muzeum Miejskiego znajdującego się na Kazimierza Wielkiego. Natomiast jeśli parkujecie w dzień, na kilka chwil/godzin - proponuję parking Galerii Dominikańskiej (do rynku blisko i miejsce zawsze szybko znajdziecie, a rys zapewne mniej znajdziecie po powrocie). W samym rynku jest dość trudno cokolwiek znaleźć. A jeśli już to często pozostawia się autko z duszą na ramieniu... gdyż dość często spotykane są tam "krasnale parkingowe" dość charakterystycznie wyglądające, które "za zllloty kilka poooopilnują saaamochodzik". Z jakim skutkiem? Nie wiem. Pozdrawiam. Belka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts