AMI Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 W sumie to za bardzo nie spodziewam sie odpowiedzi na moje pytanie - bo nie wiem ilu uzytkownikow jedzi subaru bez abs... Ale do rzeczy. Jakos ostatnio przedni przegub zewnetrzny nie wytrzymal napiecia po remapie i zaczal pekac... znaczy stukac No wiec trzebaby go zastapic. I moge kupic przegub, ale od STi - czyli z ABS - ale podobno jedyna roznica to jakis pierscien od ABS (mocowania jak mniemam?), ktory wystarczy zdjac i bedzie wszystko cacy - azaliż prawda to, moi drodzy spece? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazio Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 hmmm ale wieniec jest przykręcany do piasty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Zapewne masz racje - ja nie mam jeszcze tego przegubu w reku, zeby porownac z obecnym i nie wiem co tam trzeba ew. zdjac - no nic, pozyjemy zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 hmmm ale wieniec jest przykręcany do piasty. z tyłu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts