lukasswrx Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Tak jak obiecałem , mała relacja z dwóch dni na Coloseum. Dzień 1 - http://picasaweb.google.pl/lukasswrx/Co ... 24042010r# nie wgrywałem wszystkich , jest ich ponad 1 k . Tor fajny , na nowo wylanym asfalcie bardzo przyczepny , troszke impreza pierwszego dnia słabo zoorganizowana ale daje rade. za kilka chwile wygrzebie zdjecia z dziś , a dziś było mega pokazy stunt moto , supercross , i rallycross , działo sie. Dzień 2 http://picasaweb.google.pl/lukasswrx/Co ... runDzien2# Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Niestety nie mogłem przybyc, czego bardzo załuję.... jak widać z super zdjęć, była to super impreza.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasswrx Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 te zdjęcia to na szybko wybierałem , zdis zrobiłęm prawie 2 k zdjec:> z czego z 1500 wyszło ;d dobrych:D nie bojcie sie:D na pojezdzafce tez bd robił :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 No gołym okiem widać zmiany na torze. Fotki fajowskie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.stk Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 witka, dobra galeria, musimy się zgadać na przekazanie jakiejś płytki (PW) ja niestety po sobotniej przygodzie (gościu mi wyhamował i kurczę rozdartę nie zdążyłem ) nie startowałem swoim autem, ale łapałem sie na prawy i... tor jest rewelacyjny, równo, przyczepnie, nie jest zbyt wąsko, okrążenie jedzie się 32-36sek. w odwrotną stronę, niestety nie było nam dane sprawdzić ile czasu zajmuje przejazd po staremu niestety nie widziałem nic a nic chłopaków na crossach :x plan mówił o 17 finały, a jak się okazało, po zakończeniu upalanki na pętli asfaltowej odbyło się wręczenie nagród dla "naszych" i crossowców :roll: impreza poza paroma niedociągnięciami (ze względu na debiut) była rewela :!: chopaki, picować , podkrecać sprzety, zapodać dobre gumy i wpadać na zdrowe upalanie 19.06 (nie wiem czy ktoś już o tym wspominał - na pierwszą eliminację rallycrossu (15.05 :?: )będą już nowe przeplatanki z szutrem więc wiecie co to oznacza ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasswrx Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 no możemy sie zgadać :> około 6 gb jest jest co oglądać :> szykowac sie na 19.06 ;d i mi pod zdjecia jechac:D jakies boki itp;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 a od 12.05, co każdą środę, będą Track Day czy coś tam Każdy będzie mógł wjechać i pohasać ile tylko mu się podoba... 12.05 debiut tej imprezki, wjazd za pierwszym razem tylko (a może aż) 50 zł. Liczę, że co środę zobaczę jakiegoś Subaraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subary Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Dużo się działo, dla każdego coś miłego. Sam tor chyba się skrócił i mniej ciasnych zakrętów. Widziałem "Spielberga" z jedynej właściwej tv, pewno będzie wkrótce relacja w TV Trwam. Lukasswrx - fajne foty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasswrx Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 dzięki szukasz fotografa pisz do lukasswrx:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 19.06 każda ilość fotografów mile widziana i akredytowana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasswrx Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 no ja bede i bd moze jeszcze jeden ze mna Link to comment Share on other sites More sharing options...
młoda_d Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 lukasswrx ma The Best fotki Fotograf 1 klasa.. głową mogę poświadczyć A jednak to dyziowa głowa więc jest czym, nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Wychodzi na to, że będzie więcej fotografów niż samochodów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasswrx Posted April 28, 2010 Author Share Posted April 28, 2010 nie no chyba az tak zle nie bedzie z tego co wiem narazie dwóch . ale foty beda mega więc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts