Jump to content

Coloseum Motorsport Toruń - otwarcie

lukasswrx

Recommended Posts

Tak jak obiecałem , mała relacja z dwóch dni na Coloseum.

Dzień 1 - http://picasaweb.google.pl/lukasswrx/Co ... 24042010r#

nie wgrywałem wszystkich , jest ich ponad 1 k .

Tor fajny , na nowo wylanym asfalcie bardzo przyczepny , troszke impreza pierwszego dnia słabo zoorganizowana ale daje rade.

za kilka chwile wygrzebie zdjecia z dziś , a dziś było mega pokazy stunt moto , supercross , i rallycross , działo sie.

Dzień 2 http://picasaweb.google.pl/lukasswrx/Co ... runDzien2#

witka,

dobra galeria, musimy się zgadać na przekazanie jakiejś płytki (PW)

ja niestety po sobotniej przygodzie (gościu mi wyhamował i kurczę rozdartę nie zdążyłem :evil: ) nie startowałem swoim autem, ale łapałem sie na prawy :twisted: i... tor jest rewelacyjny, równo, przyczepnie, nie jest zbyt wąsko, okrążenie jedzie się 32-36sek. w odwrotną stronę, niestety nie było nam dane sprawdzić ile czasu zajmuje przejazd po staremu :mrgreen:

niestety nie widziałem nic a nic chłopaków na crossach :x plan mówił o 17 finały, a jak się okazało, po zakończeniu upalanki na pętli asfaltowej odbyło się wręczenie nagród dla "naszych" i crossowców :roll:

impreza poza paroma niedociągnięciami (ze względu na debiut) była rewela :!:

chopaki, picować , podkrecać sprzety, zapodać dobre gumy i wpadać na zdrowe upalanie 19.06 :mrgreen:

(nie wiem czy ktoś już o tym wspominał - na pierwszą eliminację rallycrossu (15.05 :?: )będą już nowe przeplatanki z szutrem więc wiecie co to oznacza :mrgreen: )

a od 12.05, co każdą środę, będą Track Day czy coś tam :twisted: Każdy będzie mógł wjechać i pohasać ile tylko mu się podoba... 12.05 debiut tej imprezki, wjazd za pierwszym razem tylko (a może aż) 50 zł. Liczę, że co środę zobaczę jakiegoś Subaraka :lol::twisted:

Dużo się działo, dla każdego coś miłego. Sam tor chyba się skrócił i mniej ciasnych zakrętów.

Widziałem "Spielberga" z jedynej właściwej tv, pewno będzie wkrótce relacja w TV Trwam.

Lukasswrx - fajne foty.