xander Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Cześć. Mam do zrobienia geometrię i diagnostykę na komputerze (błędy cruise) - prawdopodobnie będzie sonda lambda do wymiany. Wszystko to w Legacy MY06. Jest sens w ogóle ruszać się do ASO Lublin? Jaka jest lepsza alternatywa by to zrobić? Xander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanek Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Jest to "świeży" serwis ale myśle że z geometrią to sobie poradzą Co do błędów to nie wiem ale chyba też nie powinno byc problemu. Słyszałem że chłopaki strasznie ambitnie podchodzą to tematu. W razie jakbyć miał jakieś obiekcje to daj znać na PW... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xander Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Spróbuję i zobaczę. Mam nadzieję, że nie pożałuję. X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanek Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Może nie będzie tak źle jak w poprzednim :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rwww Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 geometrie proponuje u Abramka na Warszawskiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanek Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Fakt słyszałem że jest dobry, ale byłem kiedyś kiedyś u niego jeszcze Gt'kiem i jakoś rewelacji nie było. Były problemy, wracałem kilka razy do niego, nie wiedział dlaczego się tak dzieje. Okazało się że miałem wywalone mocowanie przekładni ale do tego doszedłem sam bo niestety Panowie rozłożyli ręce...Generalnie geometria nie zrobiona a 120zł zapłacone... Jak na fachowców od geo to powinni się chyba zorientować...Ale na szczęście geometrie teraz robie sobie sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts