HULK Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Witam. Wiem ze jest różnica we wtryskach miedzy v4 a v5 ( fazy 1 i 2) ale czy jest różnica w listwach paliwowych, czy mogę założyć listwy z v5 z wtryskami faza 2 do mojego klasyka v4 ? Pytam bo mogę zanabyc taki zestaw i nie musiał bym kupować wtedy tych adapterów na same wtryski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Cos mi sie wydaje, ze tylko razem z kolektorem. Popatrz sobie tutaj: http://www.carldavey.co.uk/article.php?id=4 I otwory w kolektorach sa roznej wielkosci najwyrazniej tez - wiec zakladajac listwy od Phase2 - pomimo, ze da sie je przykrecic - bedziesz mial chyba nieszczelnosc na kolektorze. Nie kombinuj, kup sobie adaptery od Carla Davey'a - naprawde nie fortuna, a nie bedziesz przynajmiej brnal w kolejne klopoty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 zdaje mi sie ze może byc jeszcze problem z tymi kapturkami co przychodzą od gory na wtryski, faza 2 jest znacząco inna, tak mi sie wydaje. Wiesz szkoda mi troche kasy na te 650 jak i tak na razie nie bede mógł ich w pełni wykorzystać, rozglądam sie za jakims używkami 440 ale wiekszosc to faza 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 zdaje mi sie ze może byc jeszcze problem z tymi kapturkami co przychodzą od gory na wtryski, faza 2 jest znacząco inna, tak mi sie wydaje.Wiesz szkoda mi troche kasy na te 650 jak i tak na razie nie bede mógł ich w pełni wykorzystać, rozglądam sie za jakims używkami 440 ale wiekszosc to faza 2. Kapturkami sie nie stresuj, daj znac jakby co to dostaniesz najwyzej ode mnie - mam zapas czterech akurat. Aczkolwiek w Twojej sytuacji i tak bym chyba szukal 550cc - bo 650cc beda troche przyduze, a 440cc z kolei za chwile beda dla Ciebie nieco "przyciasne". Zrobilbym na Twoim miejscu zakup u Andy Forresta albo cierpliwie czekal na okazje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 Czekam ale ja to raczej cierpliwy nie jestem Z listwami nic jeszcze nic nie kombinowałem ( wiecej ) tylko gdzies mi tam mignela okazja na caly komplet z v5 i tak sie zastanawiałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts