mbijos Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Chcialbym zareklamować swoją firmę na moim samochodzie... Nie chcę, aby obklejenie bylo ordynarne, tym bardziej, że chodzi o Tribecę,, która chyba się nie nadaje do krzykliwej reklamy Tu prośba do Was, wiem, że klika takich wątków już bylo, ale, żaden nie dotyczyl Tribeci, może ktoś chcialby mi coś podpowiedzieć.. Bylbym bardzo wdzięczny. Trbica model 2008, kolor ciemny grafit, logo firmy jest bialo zielone, dość dlugie w poziomie, ale niskie. Chodzi mi o naprawdę dyskretną reklamę, ale żeby mimo wszytsko byla widoczna, i żeby to nie bylo logo na drzwiach i tyle, szukam czegoś innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Zgłoś się do firmy, która np. projektuje oklejenia dla zespołów rajdowych, myślę że będą Ci mogli pomóc... Np. abstraxi design czy kluzewicz, a pewnie są jeszcze inni specjaliści od takiej roboty :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Nie jestem pewien, czy do Tribeki pasuje coś innego niż logo na drzwiach/klapie. O "rajdowym" oklejeniu na SUV-ie lepiej nawet nie myśleć Ale, powodzenia! 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Mikki zrobi projekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Mikki zrobi projekt Może zaadaptować "krowie" oklejenie? I pokrowce? A na post Mikkiego czekam, od kiedy tylko pojawił się ten wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Nie jestem pewien, czy do Tribeki pasuje coś innego niż logo na drzwiach/klapie. O "rajdowym" oklejeniu na SUV-ie lepiej nawet nie myśleć Ale, powodzenia! 8) myślę, ze jak dostaną odpowiednie wytyczne od zleceniodawcy to sobie poradzą tak by klient był zadowolony a sam projekt był estetyczny i nie wyglądał jak tzw "kwiatek do kożucha" ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Nie jestem pewien, czy do Tribeki pasuje coś innego niż logo na drzwiach/klapie. O "rajdowym" oklejeniu na SUV-ie lepiej nawet nie myśleć Ale, powodzenia! 8) myślę, ze jak dostaną odpowiednie wytyczne od zleceniodawcy to sobie poradzą tak by klient był zadowolony a sam projekt był estetyczny i nie wyglądał jak tzw "kwiatek do kożucha" ;-) Pewnie tak 8) A mój post pisałem, nie widząc jeszcze Twojego, więc nie był "a propos" tych firm 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Mikki zrobi projekt Miałem napisać to samo jak tylko zobaczyłem temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 mbijos ogłoś konkurs z nagrodami to będzie więcej chętnych :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
+RAFAŁ+ Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Reklama S....Y? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbijos Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Reklama S....Y? Nie wiem co znacza S.....Y, ale jeśli chodzi o nazwę firmy to nie jest to to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbijos Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 mbijos ogłoś konkurs z nagrodami to będzie więcej chętnych :wink: Kto wie... kto wie... Może coś z tego będzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbijos Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Nie jestem pewien, czy do Tribeki pasuje coś innego niż logo na drzwiach/klapie. O "rajdowym" oklejeniu na SUV-ie lepiej nawet nie myśleć Ale, powodzenia! 8) Nawet nie myślę o oklejeniu rajdowym Wyglądaloby to chyba obleśnie, bardziej chodzilo mi o to, żebyście może wskazali mi miejsca na samochodzie, które możnaby spróbować, ostatnio widzialem we Wloszech Audi Q7 z dwoma malymi naklejkami na klapie bagażnika, byly tak fajnie zrobione, że każdy na to chyba zwrócil uwagę, a wcale nie oszpecaly samochodu - o ile Q7 samo w sobie nie jest szpetne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buncol555 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Oklej rajdówke jakiegos młodego zdolnego kierowcy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts