Jump to content

chlodnica do turbo 99 - pomocy!

filc

Recommended Posts

koledzy pomocy. samochod stoi rozgrzebany u mechanika i czeka na chlodnice. zamowiona okazala sie niepasujaca - bez wyjscia do skrzyni. obdzwonilem co moglem i dupa. tzn cos by i sie znalazlo ale w cenie powyzej 500, troche to kicha jesli sie wezmie pod uwage, ze u konkurencji kosztuja - jesli sa na magazynie!!! - 350.

koledzy pomocy. samochod stoi rozgrzebany u mechanika i czeka na chlodnice. zamowiona okazala sie niepasujaca - bez wyjscia do skrzyni. obdzwonilem co moglem i dupa. tzn cos by i sie znalazlo ale w cenie powyzej 500, troche to kicha jesli sie wezmie pod uwage, ze u konkurencji kosztuja - jesli sa na magazynie!!! - 350.

ta ma, ale nie wiem czy pasuje do Twojego rocznika. Zmierz przede wszystkim wysokość rdzenia alu i skonsultuj

http://allegro.pl/item985952061_chlodni ... ester.html

A co Ci się stało? Pękł górny zbiornik? Można wymienić na "customowy" aluminiowy. Ten już nie pęknie :-)

Leszek

peklo to cos czarne w miejscu w ktorym jest korek w chlodnicach, ktore go maja:) jesli mozna to wymienic i wszystko bedzie dzialac to dla mnie bomba.

powiedzcie mi jednak laskawie, gdzie miedzy Lodzia a Warszawa znajde kogos kto mi to zrobi? i ile to kosztuje?