Naruk08PL Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Witam kolegów Jak w temacie mój naderinteligentny brat połamał mi blende tylnej klapy w moim suburku jest to totalnie nietypowa sprawa na każdym szrocie na aukcjach u prywatnych osób kiedy mówiłem im o co mi chodzi to każdy jeden robił wielkie oczy i mówił że takich nie widzieli.. mianowicie blenda ma wejscie kluczyka bliżej prawego górnego rogu, i nie jest wyprofilowana pod tablice rejstracyjne (nie ma tego śmiesznego wcięcia ) czy moze ktos z was posiada takie cudo,czy może bede musial to lepic na km taśmy i krew brata help plz albo niech ktoś jeżeli może powie mi o co mam pytac co to za wersja ? jak to nazwac? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Generalnie prawie nie do zdobycia. Nastaw się z góry na długie poszukiwania a w tzw "międzyczasie" możesz podreanimować starą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruk08PL Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 to już wiem pytanie tylko czego dokładnie szukac? jaka to wersja ? szukac w polsce czy zagranicą ? starą zregenerowałem na niezawodną kropelke xF ale ile to pohasa to ja już nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 to chyba jakaś hamerykancka wersja, grzywaczewski ma podobny rocznik i inna blendę, jak mam resztki jakiegoś ssaka z tego roku na śmietniku i też ma inną.....i lampy też Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruk08PL Posted May 11, 2010 Author Share Posted May 11, 2010 a ból jest w tym ze lampe też mam uszkodzaną gdyby ktoś mógł pomóc to byłbym baaaardzo wdzieczny (lewa tył dodam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 nie wiem, czy da się bezproblemowo zmienić lampy i blendę na ,,normalne" , gdyby sie dało, mam klapę z blendą za dobrą flaszkę samogonu amerykańskiego, a lampy musiałbyś gdzies poszukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruk08PL Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 a jaki kolorek klapy kolego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
legacy4ever Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Naruk08PL, jeżeli to faktycznie "hamerykancka" blenda to na luzie możesz ja wymienić na jakąś bardziej europejską, kwestia odkręcenia paru nakrętek.... to samo ze lampami 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naruk08PL Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 problem w tym ze mam kluczyk w innym miejscu i nie pasuja ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 moja klapa jest jakaś ciemna...szary metalik czy antracyt....jakoś tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts