luki266 Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Witam Koledzy, czy jest jakaś różnica w budowie przekładni kierowniczej w modelach z USA, a EU? Numery seryjne się różnią, podobno mocowania też, ale czy, np. do auta USA (takie posiadam) podejdzie przekładnia z EU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrzmarchewy Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Z tego co wiem mogą sie rożnić albo i nie zależy jaki model ! ja na przykład miałem problem z grillem w mojim outbacku z ameryki sprowadziłem samochod lekko sprzodu z stukniety i co sie okazało ze do tego modelu pasuja trzy rózne grile xD nie wiem jak to bedzie z przekładnia do tej pory wszystkie czesc ktore wymieniałem pasowały podejrzewam że z przekładnia bedzie tak samo czyli powinna pasowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 o jakich rocznikach mówisz ? duże zmiany były od MY08. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki266 Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 ja pytam o MY01. Mam już regenerowaną i zaczyna mi coś znowu postukiwać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 ja pytam o MY01. Mam już regenerowaną i zaczyna mi coś znowu postukiwać u mnie w OBK od nowości stuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki266 Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 stukanie, stukaniu nie równe. Ona zawsze trochę głosów wydaje, ale teraz zaczyna mieszać się to z "chrobotaniem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 stukanie, stukaniu nie równe. Ona zawsze trochę głosów wydaje, ale teraz zaczyna mieszać się to z "chrobotaniem" a to już inna sprawa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 optyka optyką, zderzaki w US ze wzgledu na wymogi bezpieczeństawa biernego są inne, to i gril może być inny, ale mechanicznie większość części pasuje z Eu do US i odwrotnie. przekładnia powinna pasować bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts