Waldemar Biela Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Przyjszłam se najszczać do nowy kuwety, obwąchać narożniki, a ta normalnie jak Sachara. Kciałan nawet przykucnońć na kwile, ale angielski żwirek straśnie w dupe kłuje. Szanowno wmordęratornio uprasza się rozganizować biegusiem szpecjalno, wzbogaconom wersje dla mniej rozgarnientych jenzykowo matek wielodzietnych, abo wydziedziczam cało chołote i ide na inne forum - dzie som mnie znane znaki piśmiennicze ...z widzenia. Zamias kupić puszkie świeżego lakieru na lamperie w sklepie z Farbamy, To żeście nakupili obcych paneli w Jakiemś CASTODRAMIE . Normalnie ..niks fersztejene ...znaczy ...nie kumam. Załanczam adekwatne wyrazy (specjalnie dedykowana wiązanka polskich wyrazów z łacińskim akcentem) Mother ...mać Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotruś Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Mamusiu, trza kliknąć: - panel użytkownika - zakładkę "ustawienia forum" - zaznaczyć język "polski" i na dole strony kliknąć "wyślij" - przeżegnać się raz i trzy razy splunąć przez lewe ramię. :wink: P.S. A jak nie, to wytłumaczę osobiście na Jarmarku św.Jerzego w Dzierżoniowie (25-kwietnia) :arrow: zapraszam na koncert Wielebnego Blues Bandu (bodaj o 20:00) Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek_l Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Ło Matko, jenzyk można latwo zmienić na taki kumaty: 1. Trza kliknąć "Panel użytkownika" w lewym górnym rogu 2. Wybrać zakładkę "Stawienia Forum" 3. W wierszu "Język" zmienić na "polski" wuala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 A mnie sie cos wydaje, ze czy jezyk bedzie Polski czy Angielski czy tez Bulgarski to Madka Forómofa i tak bedzie pisac dokladnie to samo... 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 No i odezwały się cwaniaki co na 10 forumach siedzą. Ja też nie wiedziałem gdzie zmienić, ale se zmieniłem :wink: A jak powrócić do starego wyglądu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 A jak powrócić do starego wyglądu ? nie da sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Matka - otóż konfigurowanie forum powinno odbywać się wobec następującej procedury: 1. odwiedzić pobliski sklep 2. zakupić "wersje demonstracyjną" (0,2L) lub wersję "standard" (0,5L) lub wersję "profesjonalną" (0,7L) 3. udać się do domu 4. włączyć kompa 5. zainstalować wersję demonstracyjną lub standard lub profesjonalną 6. wejść na forum. Jeśli nadal jest po angielsku - należy procedurę powtórzyć (1-6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Matka - otóż konfigurowanie forum powinno odbywać się wobec następującej procedury:1. odwiedzić pobliski sklep 2. zakupić "wersje demonstracyjną" (0,2L) lub wersję "standard" (0,5L) lub wersję "profesjonalną" (0,7L) 3. udać się do domu 4. włączyć kompa 5. zainstalować wersję demonstracyjną lub standard lub profesjonalną 6. wejść na forum. Jeśli nadal jest po angielsku - należy procedurę powtórzyć (1-6) i to szybko bo w niedzielę sklepy zamknięte Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarutux Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 To co, że po angilsku? Było sie uczyć, kiej czas był na to, a nie na szkołe kamolami ciskać i z chłopakami po krzakach p...ić wino i cygara ciągnąć. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 To co, że po angilsku? Było sie uczyć, kiej czas był na to, a nie na szkołe kamolami ciskać i z chłopakami po krzakach p...ić wino i cygara ciągnąć. :? Nu smatri ....kaki durak z maminki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 Matka - otóż konfigurowanie forum powinno odbywać się wobec następującej procedury:1. odwiedzić pobliski sklep 2. zakupić "wersje demonstracyjną" (0,2L) lub wersję "standard" (0,5L) lub wersję "profesjonalną" (0,7L) 3. udać się do domu 4. włączyć kompa 5. zainstalować wersję demonstracyjną lub standard lub profesjonalną 6. wejść na forum. Jeśli nadal jest po angielsku - należy procedurę powtórzyć (1-6) Jezdem po trzech wznowieniach profesjonalnej procedury. Tera to nawet dowód osobisty mam w ...jakiemś ...obcem języku i to jeszcz ....ruchomymi literami. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarutux Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 To niech Matula te pirackie łindołsy wywalo i se lygalnego Linuksa zainstalujo! O! Do tego trza tyż podkład, ale demo wystarczy, bo Linux sie szybko instaluje. I nie trza angliskiego, bo tera Linuksy po polsku gadajo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 bo tera Linuksy po polsku gadajo. Czas umierac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 Mamusiu, trza kliknąć: - panel użytkownika - zakładkę "ustawienia forum" - zaznaczyć język "polski" i na dole strony kliknąć "wyślij" - przeżegnać się raz i trzy razy splunąć przez lewe ramię. :wink: P.S. A jak nie, to wytłumaczę osobiście na Jarmarku św.Jerzego w Dzierżoniowie (25-kwietnia) :arrow: zapraszam na koncert Wielebnego Blues Bandu (bodaj o 20:00) JAKI KURWA "PANEL UŻYTKOWNIKA" ????????!!!!!!! JAK TU WSZYSKO PO ANGIELSKU!!!!! Tera to chociaż wiem co to jes ........"hide font color", ale jak tak bede eksperymentować to ta nowa kuweta może dugo nie pociongnońć. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 Panie Anielestratorze wraz z nowom kuwetom poniesłam pewien uszczerbek nad swoje nickiem. Zgodnie z tem obowionzkowem jenzykiem powinno tam beć wydrapane "madam mazer" ...czy jakóś cóś w tem guście, No cheba ...żeście sie wyrzekli. mamusia (ale tera to już nie jezdem pewna) Jakby beł z tem jakiś problem to mogie zrezygnować w to miejsce ze "śniętego bydła" Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 JAKI KURWA "PANEL UŻYTKOWNIKA" ????????!!!!!!! JAK TU WSZYSKO PO ANGIELSKU!!!!! Tera to chociaż wiem co to jes ........"hide font color", ale jak tak bede eksperymentować to ta nowa kuweta może dugo nie pociongnońć. mamusia 1.User Control Panel - lewa góra 2.Board preferencesw zakladkach - tych poziomych 3. My language - znmienic na polski - zakladki pionowe 4 Submit - na dole i gotowe 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@rcin Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 A wie ktoś może czy można (i jak) zmienić, żeby informacja o autorze posta była po lewej stronie - tak jak na starym forum? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubeeert Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 A wie ktoś może czy można (i jak) zmienić, żeby informacja o autorze posta była po lewej stronie - tak jak na starym forum? :roll: Można. Ale admin to musi zrobić. A Panel admina w tej wersji PHP BB potrafi skutecznie zniechęcić do siebie absolutnie każdego. Z czasem Flipper to zmieni - na razie nie ma sensu mu ciagle o to zawracac głowy. Co do reszty postulatów - Mamusiu niech Mamusia nie zrzędzi bo mi się była teściowa przypomina :wink: , pozostali niech sie cieszą z szybkości, szukajki i nie marudzą. Na razie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 A wie ktoś może czy można (i jak) zmienić, żeby informacja o autorze posta była po lewej stronie - tak jak na starym forum? :roll: nie da sie, ale chyba to poprawia bo raczej wszystkim sie to nie podoba :| Edit : O :!: i to co fajne to widac jak ktos w miedzyczasie posta napisze 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 A jak powrócić do starego wyglądu ? nie da sie Co się nie da. Musi się dać. Nie da się to tylko otworzyć parasola w rzyci i przewrócić hełmu na lewą stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 A jak powrócić do starego wyglądu ? nie da sie Co się nie da. Musi się dać. Nie da się to tylko otworzyć parasola w rzyci i przewrócić hełmu na lewą stronę. jezeli sie da to tylko z panelu Admina , wiec ani ja , ani Ty nie mozemy tego zrobic . Pocwicz z tym poarasolem pewnie bedzie latwiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 Co się nie da. Musi się dać. Nie da się to tylko otworzyć parasola w rzyci i przewrócić hełmu na lewą stronę. Synuś, od kilku lat nosze chełm na lewej stronie, a otwarty parasol wyciongłam z dupy przy podziale majątkowym. Abo Ty jezdeś strasznie młody abo ja jezdem Coperfild. To o czem wspomnialeś jako o cudach, jes jak obieranie ziemniaków. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Zawsze każdy temat będzie otwieral się na pierwszej stronie czy trzeba cuś ustawić aby otwierało ostatni przeczytany ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 Zawsze każdy temat będzie otwieral się na pierwszej stronie czy trzeba cuś ustawić aby otwierało ostatni przeczytany ? Bój sie Boga synyś, żeby mamusie o takie bezeceństwa pytać. Toż mamusia się co dopiero zakolegowała z Panem Użytkownika ....tfu Panelem. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
imgw Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Zawsze każdy temat będzie otwieral się na pierwszej stronie czy trzeba cuś ustawić aby otwierało ostatni przeczytany ? przy tytyle watku jest taka mala karteczka i jak na nia klikniesz to otworzysie od pierwszego nieczytanego postu. Maja to zmienic i ma dzialac tak jak poprzednio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts