shrekair Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Do wymiany mam łączniki stabilizatora przód, do wyboru są: - Łączniki stabilizatora Impreza WRX/STI cusco - Łączniki stabilizatora Impreza WRX/STI ( z nie-ASO, producent subaru, to pewnie oryginały?) - Łączniki stabilizatora Impreza oryginał z aso wszystkie cenowo wyglądają podobnie, ale kwestia trwałości, które najlepiej zamontować? sprawdzałem i niby do N/A pasują łączniki z WRX/STI, poprawcie mnie jak się mylę. z góry dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio78 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Na opposedforces.com faktycznie łączniki stabilizatora przedniego mają ten sam numer dla N/A i WRX w przypadku SI z Twojego rocznika, więc pewnie są zamienne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Oryginalne łączniki z STI są bardzo dobre. Nawet przy grubszych niż seryjnie stabilizatorach dają radę podczas gdy te niby lepsze nie zawsze. Ja bym kupił nowe oryginały od STI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shrekair Posted April 15, 2010 Author Share Posted April 15, 2010 aha, już pytałem o łączniki stabilizatora ale do N/A, w sumie nie wpadłem żeby spytać o te do STI. dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 a podobno te "niby lepsze" nawet z wygiętego drutu i poliuretanu (whi...cośtam) w seryjnym aucie do codziennej jazdy wystarczają "na zawsze" ... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio78 Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 (whi...cośtam) Jak jak mówisz :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 a podobno te "niby lepsze" nawet z wygiętego drutu i poliuretanu (whi...cośtam) w seryjnym aucie do codziennej jazdy wystarczają "na zawsze" ... :wink: niestety tylko niby i nie na zawsze :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shrekair Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 oooo to fajnie to teraz już na 100% wiem co kupić na razie próbuję znaleźć jakiś VIN wrx sti z mojego rocznika żeby w aso porównać czy dokładnie ta sama część będzie do mnie pasowała i jak coś to od razu zakupię. Widzę że zdania nt "whi..coś tam" są podzielone :/ ale ja pytałem o łączniki stabilizatora cusco. a te "whi...coś tam" to co to za cudo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 oooo to fajnie to teraz już na 100% wiem co kupić na razie próbuję znaleźć jakiś VIN wrx sti z mojego rocznika żeby w aso porównać czy dokładnie ta sama część będzie do mnie pasowała i jak coś to od razu zakupię. Widzę że zdania nt "whi..coś tam" są podzielone :/ ale ja pytałem o łączniki stabilizatora cusco. a te "whi...coś tam" to co to za cudo? To Whi...coś tam to Whiteline, analogiczna część jak Cusco tylko inna firma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shrekair Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 To Whi...coś tam to Whiteline, analogiczna część jak Cusco tylko inna firma. ok dzięki, to teraz kumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Do Legaca kilka miesiecy temu zakladalem te: http://www.allegro.pl/item1004640393_la ... ubaru.html i jak na razie zyja Cena uczciwa, wykonanie bardzo solidne. Najlepiej cyknij fotke lacznika u siebie i porownaj. Lacznikow w Subaru jest kilka typow i... tylko kilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
shrekair Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 ja już kupiłem, oryginały z aso, te same są montowane w moim N/A i w sti wiec tak czy siak powinny długo wytrzymać jak szybko padną to kupie te z cusco i będę miał porównanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts