Jump to content

Wybór łączników stabilizatora

shrekair

Recommended Posts

Do wymiany mam łączniki stabilizatora przód, do wyboru są:

- Łączniki stabilizatora Impreza WRX/STI cusco

- Łączniki stabilizatora Impreza WRX/STI ( z nie-ASO, producent subaru, to pewnie oryginały?)

- Łączniki stabilizatora Impreza oryginał z aso

wszystkie cenowo wyglądają podobnie, ale kwestia trwałości, które najlepiej zamontować? sprawdzałem i niby do N/A pasują łączniki z WRX/STI, poprawcie mnie jak się mylę.

z góry dzięki za pomoc!

Oryginalne łączniki z STI są bardzo dobre. Nawet przy grubszych niż seryjnie stabilizatorach dają radę podczas gdy te niby lepsze nie zawsze. Ja bym kupił nowe oryginały od STI.

a podobno te "niby lepsze" nawet z wygiętego drutu i poliuretanu (whi...cośtam) w seryjnym aucie do codziennej jazdy wystarczają "na zawsze" ... :wink:
niestety tylko niby i nie na zawsze :wink:

oooo to fajnie :D to teraz już na 100% wiem co kupić :D

na razie próbuję znaleźć jakiś VIN wrx sti z mojego rocznika żeby w aso porównać czy dokładnie ta sama część będzie do mnie pasowała i jak coś to od razu zakupię.

Widzę że zdania nt "whi..coś tam" są podzielone :/ ale ja pytałem o łączniki stabilizatora cusco. a te "whi...coś tam" to co to za cudo?

oooo to fajnie :D to teraz już na 100% wiem co kupić :D

na razie próbuję znaleźć jakiś VIN wrx sti z mojego rocznika żeby w aso porównać czy dokładnie ta sama część będzie do mnie pasowała i jak coś to od razu zakupię.

Widzę że zdania nt "whi..coś tam" są podzielone :/ ale ja pytałem o łączniki stabilizatora cusco. a te "whi...coś tam" to co to za cudo?

To Whi...coś tam to Whiteline, analogiczna część jak Cusco tylko inna firma.