Jump to content

listwy ozdobne

jurek_k9

Recommended Posts

Witam wszystkich posiadaczy jedynej słusznej marki :). Koledzy mam pytanie odnośnie listew ozdobnych na nadkola forester 98r. szukam i nie moge znaleźć... potrzebuje na lewą strone przedni błotnik, tylny błotnik i tylne drzwi(jest tam taka krótka). Gdzie można to dostać albo od czego może to pasować? proszę o informacje.

-- 7 lut 2011, o 12:24 --

koledzy tu są linki żeby była jasność o które listwy na błotniki mi chodzi. daje 2 linki do filmiku. Gość ma te listwy.

Gość ma te listwy.

Tak, listwy jak najbardziej :D , ale czy oni na tych filmikach mają zwykłe opony :?:

Bo ja jestem w szoku, że można Foresterem wykonać taki podjazd po grząskim błocie :!:

--

ps. moze jest czeskie forum Subaru ? Oni mają dluższą tradycję.

Podziwiam, że znalazłeś i dziękuje, choć niestety sprzedane już one są, ale pełen podziw.

Sam się zdziwiłem, że mi się udało i od razu pomyślałem o Tobie :wink:

Szkoda, że poszły, cena nie była zła :(

Trudno sie mówi. Jak do października nic nie znajde to zerwe je i zaszpachluje, ale dzięki za pamięć. :) pozdrawiam

No problem, mogę jedynie zasugerować systematyczne przeglądanie ebay'a i tyle :wink:

• 4 years later...

Sprwdzam już od miesięca allegro i olx ale nawet takiej wersji nie ma , a potrzebuje lewą tylną listwę . Może ktoś pomóc bo nie jeste,m biegły w szuklaniu po ANGIELSKU .

Gość ma te listwy.

Tak, listwy jak najbardziej :D , ale czy oni na tych filmikach mają zwykłe opony :question:

Bo ja jestem w szoku, że można Foresterem wykonać taki podjazd po grząskim błocie icon_exclaim.gif

--

ps. moze jest czeskie forum Subaru ? Oni mają dluższą tradycję.

Subaru potrafi wiele, poszperaj na YT. Takie błotko to nic, kierowca kiepski i od razu by wjechał. Wystarczy spokojnie na reduktorku... Jeszcze przyczepę by wciągnął...

Fajny filmik np. jak Impreza Tira pod górkę wyciąga :-)