Thomas Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Czy ktos może mi podać jakieś miejsca w obu tych miastach nadające się na spacer z dzieckiem wzdłuż Wisły, żeby dzieciak mógł sobie jeździć rowerkiem (6 lat) a ja z kobitka żebyśmy mogli sobie podziwiać widoki natury. Nie interesuje nas spacerowanie po starym mieście, centrum i po galeriach handlowych. Raczej śpiew ptaków, szum wody, jakis stateczek i piekne widoki. Taki pomysł na jednodniowy wypad poza Łódź. Najchetniej poproszę nazwę jakiejś ulicy (może parking strzezony) albo współrzędne GPS. z góry dzięki bardzo Czy Moderator może wykasować pozostałe trzy posty. Miałem zatwardzenie na połaczeniu z serwerem i nie chciało przejść dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Miałem zatwardzenie na połaczeniu z serwerem i nie chciało przejść Raczej forum miało zatwardzenie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 W Płocku jest przyjemna dróżka pod skarpą, przy samej Wiśle :wink: Parkingi też tam są, a strzeżony znam, ale raczej kawałek od centrum :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek1238 Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Płock - ulice Mostowa, Rybaki, Parowa, można tam zaparkować i zrobić sobie bardzo przyjemny spacer (z dzieckiem na rowerze) nad Wisłą i woków zalewu Sobótka i podziwiać wzgórze Tumskie. Można też zaparkować na wzgórzu, przy skrzyżowaniu ulic Grodzka i Tumska lub Grodzka i Kozia i zwiedzić katedrę Płocką, Stary Rynek, podziwiać widok na Wisłę. A na koniec polecam Płockie Zoo - w ostatnich latach zrobiło się bardzo interesujące, można podziwiać np. pingwiny czy pandę ognistą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 Płock - ulice Mostowa, Rybaki, Parowa, można tam zaparkować i zrobić sobie bardzo przyjemny spacer (z dzieckiem na rowerze) nad Wisłą i woków zalewu Sobótka i podziwiać wzgórze Tumskie. Można też zaparkować na wzgórzu, przy skrzyżowaniu ulic Grodzka i Tumska lub Grodzka i Kozia i zwiedzić katedrę Płocką, Stary Rynek, podziwiać widok na Wisłę. A na koniec polecam Płockie Zoo - w ostatnich latach zrobiło się bardzo interesujące, można podziwiać np. pingwiny czy pandę ognistą. Dzieki za info. O takie cos mi chodziło. Podrzuci mi ktoś coś ciekawego we Włocławku...? z góry dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Podrzuci mi ktoś coś ciekawego we Włocławku...? We Włocławku to chyba jedynie zapora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Podrzuci mi ktoś coś ciekawego we Włocławku...? We Włocławku to chyba jedynie zapora... Miałem to samo napisać... dziura straszna Przejedź się kawałek do Torunia... to zobaczysz piękne miasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Podrzuci mi ktoś coś ciekawego we Włocławku...? We Włocławku to chyba jedynie zapora... Przejedź się kawałek do Torunia... to zobaczysz piękne miasto Fakt. Pewnie mają tam gdzieś zdjęcia Warszawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachu93 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Podrzuci mi ktoś coś ciekawego we Włocławku...? We Włocławku to chyba jedynie zapora... Przejedź się kawałek do Torunia... to zobaczysz piękne miasto Fakt. Pewnie mają tam gdzieś zdjęcia Warszawy. z 50 letnią "starówką" 0 (słownie zero, null) oryginału :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Podrzuci mi ktoś coś ciekawego we Włocławku...? We Włocławku to chyba jedynie zapora... Przejedź się kawałek do Torunia... to zobaczysz piękne miasto Fakt. Pewnie mają tam gdzieś zdjęcia Warszawy. z 50 letnią "starówką" 0 (słownie zero, null) oryginału :roll: Fakt, to wina warszawiaków, że pozwolili sobie zniszczyć Stare Miasto... :wink: Oraz, wiesz co znalazłem w toruńskim sklepie z piernikami? "Warszawskie pamiątki", pudełeczka ze zdjęciami stołecznych Łazienek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts