xt6 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Nie działa mi prędkościomierz,obrotomierz,licznik kilometrów nic nie pokazuje i temperatura otoczenia tak samo. Wymieniałem żarówki w podświetleniu deski (nie odłączyłem akumulatora przed) Po złożeniu wszystkiego podpięciu 3 wtyczek do zegarów tylko temperatura zaszwankowała pokazalo sie najpierw -40 stopni a potem coś takiego: ---- Pomyślałem ze czujnik się musi zresetować i zostawiłem auto wyłączone. Po 30 minutach wróciłem do auta i okazało się po odpaleniu ze podświetlenie jest ale reszta nie działa. Rozebrałem wszystko sprawdziłem połączenie kostek ale nic nie pomogło. Po jezdzie okazalo sie ze działają tylko wskazniki paliwa i temperatury silnika . Czy ktoś z was wie co się stało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 moze masz gdzies zwarcie, sprawdziles polaczenia od kostek zegarow do kostek laczonych pod kolumna kierownicy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 rozbierz jeszcze raz, i złóż, być może, że składając (mało miejsca i niewygodnie) nie dopchnąłeś jednej kostki na miejsce i coś nie kontaktuje, a wystarczy, że nie ma masy i już jest kicha.... :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts