stoldo Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Jestem posiadaczem imprezy wrx my 07 2.5l. 230 PS Chciałbym zmienic wydech na identyczny przedstawiny ponizej w linku ,wydech SUPERSPRINT:: ewentualnie prosze o podanie kontaktu gdzie moge nabyć tego typu wydech z gory bede wdzieczny za pomoc i rade e-mail: stoldom@stol-dom.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Mam taki w STi i dopóki był tylko końcowy zmieniony na SS to był bardzo cichy choć głośniejszy od serii. Po zmianie całego wydechu na przelot 2,5" (bez katów i srodkowego) wyraźnie go słychać, ale przy normalnej jeździe nie jest za głośno i nie ma problemu nawet z jazdą w długiej trasie. Natomiast przy pełnym ogniu podczas przyspieszania powyżej 5 tyś obrotów robi się naprawdę głośno. Dźwięk przechodzi w taki "dziki" ryk połączony z głośnym szumem/zasysaniem i raczej nie ma wtedy osoby która by na to nie zwróciła uwagi. Mi osobiście podoba sie ta swego rodzaju dwoistość tego wydechu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 ewentualnie prosze o podanie kontaktu gdzie moge nabyć tego typu wydech Kontakt. 22-8866081 p. Piotr Rajski (9 - 17) AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts