Jump to content

hak do kombi GL 96

gourmet

Recommended Posts

przydałby się. Przeglądam allegro od kilku dni - brak, w sklepie autoparts na zamówienie prawie 900 zł (za bardzo podniesie wartość samochodu :roll: ). Jest wybór haków do Foresterów, wyczytałem gdzieś, że obydwa modele są na tej samej płycie. Czy to oznacza, że hak od Forysia I generacji będzie pasował?

Na ebay US haki pasują do każdej Imprezy 93-07, a na ebay UK nawet 93-10. Amerykańskie niestety odpadają z uwagi na rozmiar kulki.

Ew. może komuś zawadza w garażu i chciałby się pozbyć lub pożyczyć do przymiarki?

Kombi i sedan mają rzeczywiście tą samą płytę i nawet gabarytowo taki sam tylny zderzak, możesz spokojnie szukać od sedana, ktoś na Forum mi kiedys chciał taki hak sprezentować, ale ja ciągam przyczepę innym autem....ogłos w dziale kupię/sprzedam, na 100% leży dalej u kogoś w garażu albo w piwnicy....jak sobie przypomnę, kto to mógł być, dam Ci znaka :grin:

Guest ariel

Tylko do tego haka potrzebujesz jeszcze moduł sterujący oświetleniem przyczepy (jeżeli mówimy o roczniku z opisu 2005) Chcesz kulę zwykłą na śruby czy automat ?

Tylko do tego haka potrzebujesz jeszcze moduł sterujący oświetleniem przyczepy (jeżeli mówimy o roczniku z opisu 2005) Chcesz kulę zwykłą na śruby czy automat ?
haka szukam do Imprezy GL 96 kombi, oczywiście gniazdo elektr. także. Zwyczajny, na śruby.

i jesteśmy z człekiem po słowie :wink:

[ Dodano: Sro Mar 31, 2010 7:03 pm ]

kurczę, kto to mogł być

No właśnie, kto to się zastanawiał, po demontażu haka "że to ustrojstwo waży chyba ze 30 kilo"... Czy jakoś tak :mrgreen:

"mój" ktoś ma hak jeszcze zamontowany na aucie.