gourmet Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 przydałby się. Przeglądam allegro od kilku dni - brak, w sklepie autoparts na zamówienie prawie 900 zł (za bardzo podniesie wartość samochodu :roll: ). Jest wybór haków do Foresterów, wyczytałem gdzieś, że obydwa modele są na tej samej płycie. Czy to oznacza, że hak od Forysia I generacji będzie pasował? Na ebay US haki pasują do każdej Imprezy 93-07, a na ebay UK nawet 93-10. Amerykańskie niestety odpadają z uwagi na rozmiar kulki. Ew. może komuś zawadza w garażu i chciałby się pozbyć lub pożyczyć do przymiarki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Kombi i sedan mają rzeczywiście tą samą płytę i nawet gabarytowo taki sam tylny zderzak, możesz spokojnie szukać od sedana, ktoś na Forum mi kiedys chciał taki hak sprezentować, ale ja ciągam przyczepę innym autem....ogłos w dziale kupię/sprzedam, na 100% leży dalej u kogoś w garażu albo w piwnicy....jak sobie przypomnę, kto to mógł być, dam Ci znaka :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ariel Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Tylko do tego haka potrzebujesz jeszcze moduł sterujący oświetleniem przyczepy (jeżeli mówimy o roczniku z opisu 2005) Chcesz kulę zwykłą na śruby czy automat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Tylko do tego haka potrzebujesz jeszcze moduł sterujący oświetleniem przyczepy (jeżeli mówimy o roczniku z opisu 2005) Chcesz kulę zwykłą na śruby czy automat ?haka szukam do Imprezy GL 96 kombi, oczywiście gniazdo elektr. także. Zwyczajny, na śruby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 na 100% leży dalej u kogoś w garażu albo w piwnicy....jak sobie przypomnę, kto to mógł być, dam Ci znaka kurczę, kto to mogł być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 kurczę, kto to mogł być No właśnie, kto to się zastanawiał, po demontażu haka "że to ustrojstwo waży chyba ze 30 kilo"... Czy jakoś tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Już wiem, i gourmet dostał namiar na człeka :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 i jesteśmy z człekiem po słowie :wink: [ Dodano: Sro Mar 31, 2010 7:03 pm ] kurczę, kto to mogł być No właśnie, kto to się zastanawiał, po demontażu haka "że to ustrojstwo waży chyba ze 30 kilo"... Czy jakoś tak "mój" ktoś ma hak jeszcze zamontowany na aucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 i jesteśmy z człekiem po słowie mam nadzieję, że nie zaczniesz mówić na swoje auto ,,giej-tek..." .............. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 że niby hak budzi falliczne skojarzenia? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 nie, to ,,po słowie"........brzmi dla mnie conajmniej dwuznacznie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts