emotorsport Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 (edited) Wzorem innych, bardziej rozwinętych regionów Polski :-P, biorąc pod uwagę ilość Subaraków poruszających się po olsztyńskich ulicach (tendencja mocno rosnąca ) i okolicznych wiejskich szutrach...moglibyśmy sobie też czasem POSPOTOWAĆ.... :-) w swoim gronie.... :-) Edited December 7, 2012 by pablonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 ...moglibyśmy sobie też czasem POSPOTOWAĆ.... Idzie wiosna, lato, to może nawet SPOCIĆ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Teraz takie rzeczy wypisujesz ? Trzeba było zrobić spota okolicznościowego w środę, chętnie bym się zintegrował ... Leon, dzięki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Spoko, Olsztyna jeszcze nie zaorali..... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Takiego spota w sensie bez upalania? Jest to jakiś pomysł. Będę śledził wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Takiego spota w sensie bez upalania? Jest to jakiś pomysł. Będę śledził wątek Namawianie do łamania przepisów na terenie zabudowanym jest niedozwolone i karygodne.... no chyba, że będziemy upalali do 50kmh..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wełniacz Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Jestem chętny do spocenia się Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazio Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 To trzeba byłoby ustalić pierwszy termin i miejsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Proponuję pod ASO Subaru, niech wiedzą, że istniejemy... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazio Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Proponuję pod ASO Subaru A gdzie to jest? Lubelska, były Bublewicz ? To ja proponuje lany poniedziałek Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Ja do ślubu odpadam z wszelkich spotów. Brak czasu O! Chyba, że macie ochotę na spota pod kościołem i pożegnanie mojego stanu kawalerskiego słodkim bulgotem to zapraszam 17 kwietnia na 18:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 ... pożegnanie mojego stanu kawalerskiego ... Jakaś zrzuta na wieniec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 pablonas, żeń się! Nie widzę powodu, żeby tobie miało być lepiej niż mnie... :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazio Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Jakieś propozycje co do czasu spota? Czy już idea umarła śmiercią naturalna ? :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 wieczorową porą..... :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 wieczorową porą..... :cool: brunet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 swietna idea... tylko kiedy? :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 swietna idea... tylko kiedy? :smile: ooooo JEDa STI się odnalazł.....witamy..... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 i co bedzie jakis konkret do piatku jestem w polandzie i chetnie bym sie wpisal na jakies spotkanko pochwalil nowym sprzetem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazio Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 i co bedzie jakis konkretdo piatku jestem w polandzie i chetnie bym sie wpisal na jakies spotkanko pochwalil nowym sprzetem Właśnie jakoś brak... Może ten weekend? Jak tam Panowie i Panie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpol Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 W ten weekend to można się zespotować w Szczytnie, pod kościołem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazio Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 W ten weekend to można się zespotować w Szczytnie, pod kościołem . No tak, zapomniałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 no to niestety bezemnie bo w sobote ruszam spowrotem do zasranego uk mimo wszystko przekazcie pablosowi najserdeczniejsze zyczenia pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark L.A. Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 To nowe forum to takie niewychowane jeszcze jest, że życzeń urodzinowych brak ... Leon, wszystkiego naj i czego tam jeszcze sobie życzysz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniut Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Widze ze kolezkowie brna w dobra strone by zrobic spocik.Byloby fajnie poznac kolezkow od 4 łap.pablonas do Ciebie pytanie jak bylo bo ja bawilem sie swietnie xt 2.0 czarne z przyklejona listwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts