Mistral Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Panowie (oraz ewentualnie Panie), Czy wiecie, jak można wyłączyc fabryczny alarm w Forku 2,5XT 2004 US spec.? Mam dołączony drugi alarm, który otwiera drzwi itp. i chcę wyłączyc ten fabryczny, bo mi się rozkodował i zawsze po otwarciu auta wyje syreną od klaksonu. Trochę obciach, i to tak za każdym razem. Czy ktoś z Was zna sekwensję (co wcisnąc, gdzie puknąc, co przekręcic, a co nie, na jak długo, i ile razy...?), aby wyłączyc to całe fabryczne ustrojstwo? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Mistral Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 ASO :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 mam fabryczny alarm ale od wersji eu jutro zrobię scan i sobie porównasz, może pomoże. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistral Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Niestety ASO nie ogarnia tematu fabrycznego alarmu... śmiech na sali, ale tak właśnie jest! Gdyby miał ktoś coś, co może pomóc, będę wdzięczny! AdaSch, czekam na skany. Mistral Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Na Twoim miejscu wyprułbym fabryczny, w moim elektryk przed instalacją mojego alarmu tak właśnie zrobił. Miałem tak samo - po otwarciu wył, należało wcisnąć dinks (dynks, dinx :?: ) we wnęce na nogi kierowcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 AdaSch, czekam na skany. będą dzisiaj po 20 :cool: [ Dodano: Wto Mar 30, 2010 11:28 pm ] PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts