Jump to content

TOYOTA z silnikiem SUBARU czy SUBARU w karoserii TOYOTY

SEBAS

Recommended Posts

Witam,

Nie wiedząc gdzie umieścić moje pytanie postanowiłem umieścić na FORUM OGÓLNYM.

Jeżeli jest nie na miejscu z góry bardzo przepraszam, ale nie chciałem kierować pytania bezpośrednio do SIP (bojąc się o skutki ukarania mnie).

Ale do rzeczy w dniu dzisiejszym dowiedziałem się iż Toyota w nowym modelu FT-86 będzie montować silniki czterocylindrowe typu boxer pochodzące od Subaru.

Moje pytanie jest następujące czy nowe sportowe coupe będzie występować pod znaczkiem SUBARU czy TOYOTY.

Moja wątpliwość wywołał fakt współpracy TOYOTY z Subaru, jeżeli by to współpracowała Suzuki to przypuszczam jaka by to była nazwa i jak by wyglądało nowe auto.

Następne pytanie które mi się nasuwa czy kraj kwitnącej wiśni się globalizuje a koncern FHI przyjął jakąś strategię i tak np:

- małe auta - współpraca z Suzuki

- auta sportowe coupe - współpraca z Toyota

:?:

- auta użytkowe - współpraca z Mazdą

Jeżeli ktoś wie może coś więcej na ten temat zapraszam do podzielenia się wiadomościami.

Rozchodziło mi się o coś takiego

TOYOTA FT-86

toyota.moto24.tv/ft-86-concept/galeria/

[ Dodano: Sob Mar 27, 2010 9:15 pm ]

http://toyota.moto24.tv/ft-86-concept/galeria/

[ Dodano: Nie Mar 28, 2010 12:17 pm ]

zaki79, podesłałeś linka wielkie dzięki, ale pozwolę sobie zauważyć, iż temat jest trochę nieaktualny ponieważ pierwszy post jest z dnia 09.04.2008, a ostatni z 14.04.2008.

A to o co się pytałem wyczytałem w gazecie z dnia 27 .03.2010.

A najbardziej zdumiało mnie ostatnie zdanie:

"BĘDZIE TEŻ KABRIOLET"

zaki79, podesłałeś linka wielkie dzięki, ale pozwolę sobie zauważyć, iż temat jest trochę nieaktualny ponieważ pierwszy post jest z dnia 09.04.2008, a ostatni z 14.04.2008.

Na dole są takie magiczne numerki, które oznaczają kolejne strony danego tematu. Ostatnia wypowiedź w podanym przeze mnie linku pochodzi z 23.03.2010 :smile: (ósma strona).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...