HULK Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Witam. Ja to jest z tymi zegarami, ten sam rocznik, wtyczki te same a nie działa znaczy się ogólnie totolotek, np. kierunki sygnalizowane temp. itd Bylem taki :grin: a tu takie rozczarowanie, czytałem gdzieś ze jak wtyczki takie same to wszystko spoko ale jednak nie. Można coś z tym zrobić ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Ja mam zegary z gc8 STI w imprezie turbo'99 (odpowiednik GT na europe). Wszystko było plug&play i działa. Brakuje tylko diody od immobilizera Link to comment Share on other sites More sharing options...
elberoth Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Kolega adam.m przekładał zegary z STI do swojego WRXa MY02 i też było 100% plug & play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 moje auto to MY98 i zegary niby tez ( trzy biale wtyczki ) i tez nie maja diody immobilizera ale jest lipa :sad: [ Dodano: Sob Mar 27, 2010 7:30 pm ] Zrobiłem wystarczyło wytargać z auta wiązkę i przełożyć ze 30 pinów we wtyczkach, mozolna praca ale można to w miarę szybko zrobić i wszystko pięknie śmiga, jeszcze tylko przełożę diodę od immobilizera i będzie komplet. Jeśli ktoś będzie miał podobny problem to mam rozpiskę pinów, chciałem załączyć plik ale nie wiem jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlaswrc Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 To ja się podłączę pod temat. Mam SI 2.5 N/A czyli wersja US - prędkościomierz i liczniki przebiegu w milach. Kupiłem zegary od STI GC8 z centralnym obrotomierzem. Czy ktoś wie gdzie i kto jest w stanie zrobić taką konwersję? Czytałem na amerykańskich forach, że trzeba zrobić jakąś przejściówkę ( oni robią z km/h z m/ph a u nas trzeba by na odwrót) i tam są dostępne, w GB zresztą też. Tylko czy ktoś robi takie "na odwrót" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Marek - sprobuj imageshack.us i potem linka wklej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts