Giechu Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Pojawiła się u mnie pewna usterka. Przy powolnym toczeniu się na mocnym skręcie (szczególnie w lewo) z przodu z napędu czuć i słychać jakieś dziwne przeskoki, chrobotania, stuki. Nie są to raczej przeguby. Czy to tylko jakaś pierdółka czy już szukać nowej skrzyni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 umierające wisko robi stuku puku? żeby nie było tylko OnTopic: Skoki przy skręcie ja się czasem staczam przy skręcie...;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 umierające wisko robi stuku puku? Oj niedobrze są jeszcze jakieś inne objawy padającego wisko? ja się czasem staczam przy skręcie...;] Bo na luzie jesteś :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieski708 Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Raczej na 99% wisko miałem to samo, efekt jakby ktorys przegub padał :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giechu Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Chyba faktycznie wiskoza, bo objaw postępuje :sad: (odzywa się przy coraz mniejszym skręcie kół). Jeszcze zapomniałem wcześniej napisać- te szarpnięcia występują niezależnie od tego czy sprzęgło jest włączone, czy wyłączone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts