xxxam Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Obk 2006, model 2007. Nie zapala mi się oświetlenie wnętrza w jakiejkolwiek pozycji włącznika(ta lampka za szyberdachem). Czy ktoś wie jak rozebrać tą lampkę i wymienić żarówkę tak, aby nic nie połamać ? Będę wdzięczny za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Obk 2006, model 2007. Nie zapala mi się oświetlenie wnętrza w jakiejkolwiek pozycji włącznika(ta lampka za szyberdachem). Czy ktoś wie jak rozebrać tą lampkę i wymienić żarówkę tak, aby nic nie połamać ? Będę wdzięczny za podpowiedź W instrukcji masz opis, trzeba podwazyc srubokretem, AFAIR od strony przeciwnej niz przycisk. Jak sie przyjrzysz to przykrawedzi bedie eidac nawet zatrzaski. Zarowka jest rurkowa - taka standardowa jak w wielu autach. BTW. Czy ktos moze probowal tam wlozyc zarowke LEDowa, skaldajaca sie z kilku diod, ciekaw jestem czy nie swieciloby to lepiej ? Przez ten szyberdach, to ta lamka z tylu nie wiele daje :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxam Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 wielkie dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts