raci 90 Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 A pewnie, jakby coś się szykowało i akurat będę mógł to jestem za.Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Lepszy 2 Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Ja tez mogę podjechać, o ile nie postawie auta do odrzdzewiania Link to post Share on other sites
raci 90 Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Wiem, że to grupa o spotkaniach, ale jako że pewnie tutaj najwięcej Subarowiczów z Wrocławia, to zapytam. Czy zna ktoś jakiś zakład, który specjalizuje się w przetaczamiu tarcz hamulcowych? Link to post Share on other sites
Lepszy 2 Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Każdy tokarz Ci to zrobi Link to post Share on other sites
raci 90 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 11 godzin temu, Lepszy napisał: Każdy tokarz Ci to zrobi Też tak myślałem i teraz mam DBA które na obwodzie jest grubsze a im bliżej środka, tym cieńsze. Link to post Share on other sites
Lepszy 2 Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 to trochę dziwne... może cylinderek masz do wymiany Link to post Share on other sites
Rafcio 9 Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Przyjeżdża ktoś dziś na jezioro w Mietkowie na 16? Ma być kilka subarek Link to post Share on other sites
Lepszy 2 Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Dejm... Dopiero teraz przeczytalem Link to post Share on other sites
ravo 51 Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Nie ma nikt we Wrocku głośnika przedniego do WRXa oryginalnego ? może komuś zagraca :)? Link to post Share on other sites
Lepszy 2 Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 A to chyba do innego dzialu zapytanie... Link to post Share on other sites
Tinuviel 355 Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Jest taki kanal na jutubach gdzie gosc testuje na rolkach napedy 4x4 roznej masci. Bedzie we wroclawiu, ktos sie wybiera przetargac swinke po rolkach? Ja chyba pojde zobaczyc jak lsd sobie radzi badz nie radzi u mnie Link to post Share on other sites
anonim1133 0 Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 (edited) Ja będę, z rok temu do niego pisałem, żeby wpadł z rolkami i jakiś czas temu się odezwał ;-) Podobno jeszcze jakiś forek w manualu będzie. Edited August 17, 2020 by anonim1133 Link to post Share on other sites
Czarne_Koronkowe 795 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Chłopaki czy polecacie kogoś od wypełniania odprysków w szybach? Przygotowuje się do zdania samochodu i muszę się z tym uporać: Link to post Share on other sites
janekbe 258 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Chłopaki czy polecacie kogoś od wypełniania odprysków w szybach? Przygotowuje się do zdania samochodu i muszę się z tym uporać: Ja robiłem w Boleslawcu tydzień temu, jak będziesz zainteresowany to dam namiar Link to post Share on other sites
gomis 35 Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 W okolicach korony jest firma która się tym zajmuje od x lat. Wśród znajomych większość korzysta z ich usług bo robią tanio i dobrze. Jakbyś potrzebował więcej informacji, to pisz Link to post Share on other sites
Czarne_Koronkowe 795 Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 18 minut temu, gomis napisał: W okolicach korony jest firma która się tym zajmuje od x lat. Wśród znajomych większość korzysta z ich usług bo robią tanio i dobrze. Jakbyś potrzebował więcej informacji, to pisz Dzięki! Już wygooglowałem firmę na ul. Torfowej - możliwe, że to oni. Mają opinie 4,93 na google, więc może nie będzie źle ;-) Umówiłem się na dzisiaj, więc zobaczymy. Wycenili ten odprysk na 80 zł. Link to post Share on other sites
gomis 35 Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 (edited) Tak, dokładnie o nich chodziło Tylko nie myj specjalnie auta przed przyjazdem do nich, bo ulice (przynajmniej jeszcze ze dwa lata temu) są wykonane z nawierzchni piaskowo-żwirowej. Edited August 20, 2020 by gomis 1 Link to post Share on other sites
subbiefan 27 Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 Cześć! +1 WRX 2.0 MY15 we Wrocławiu. Chętnie poznam lokalnych kierowników Subaru. Na ile się zorientowałem czytając kilka stron tego tematu, regularnych spotów nie ma, ad hoc też coś ciężko się zebrać. Będę śledził temat i jak tylko coś się zadzieje, postaram się wpaść. Link to post Share on other sites
zk 52 Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Panowie czyje to Stabłowickie ? https://www.otomoto.pl/oferta/subaru-impreza-subaru-impreza-wrx-zadbany-ID6Dk7cb.html#gallery-open Link to post Share on other sites
gniechus 16 Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Hehe widzę, że nie tylko ja jeżdżę WRXem z dwoma fotelikami dziecięcymi Link to post Share on other sites
gomis 35 Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 (edited) Sądząc po ramkach pod tablice rejestracyjne, to kogoś z konkurencyjnego forum Edited September 18, 2020 by gomis Link to post Share on other sites
Czarne_Koronkowe 795 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 (edited) Czołem. Czy ktoś z Was zna i poleca miejsce, w którym obszyją mi na nowo kierownice? i przy okazji kogoś kto by ogarnął audio? Wymiana radia i głośników? Kompletnie nie mam czasu i miejsca na dłubanie tego samemu Edited September 27, 2020 by Czarne_Koronkowe Link to post Share on other sites
Michał W. 1376 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 (edited) 1 godzinę temu, Czarne_Koronkowe napisał: Czołem. Czy ktoś z Was zna i poleca miejsce, w którym obszyją mi na nowo kierownice? http://www.tapicer-samochodowy.com W 2013 r. robili mi kompletną tapicerkę w Outbacku. Super jakość skóry i świetna robota, przez sześć lat użytkowania nie było żadnych problemów . Edited September 27, 2020 by Michał W. 1 Link to post Share on other sites
Tinuviel 355 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 2 godziny temu, Czarne_Koronkowe napisał: Czołem. Czy ktoś z Was zna i poleca miejsce, w którym obszyją mi na nowo kierownice? i przy okazji kogoś kto by ogarnął audio? Wymiana radia i głośników? Kompletnie nie mam czasu i miejsca na dłubanie tego samemu tylko kiery ale spoko jakość:https://pl-pl.facebook.com/ObszyjKiere/ 1 Link to post Share on other sites
gomis 35 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 8 godzin temu, Czarne_Koronkowe napisał: i przy okazji kogoś kto by ogarnął audio? Wymiana radia i głośników? Kompletnie nie mam czasu i miejsca na dłubanie tego samemu Kiedyś kumpel polecał mi ich, ale jeszcze nie miałem okazji skorzystać - https://www.4ohmy.pl/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts