WRC31 Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Wygląda na to, że przybył nam kolejny fajny tor do różnego rodzaju pojeżdżawek. Są plany, aby zorganizować na nim puchar w formule Time Attack z podziałem na klasy FWD, RWD i AWD. Cykl obejmowałby 4 eliminacje w następujących terminach: 10, 11 kwiecień; 15, 16 maj; 10,11 lipiec oraz 21, 22 sierpnia. Próba liczyłaby ok. 3,5 – 4 km przy limicie 30 samochodów. Konfiguracją zająłby się T. Kuchar. Pieczę nad całością sprawowałby Automobilklub Rallyland, który zapewniłby pomiar czasu, straż pożarną, karetkę, obsługę toru, catering, itp. Ponadto na torze istnieje możliwość polatania na quadach i kartach. Event miałby charakter sportowo-towarzyski, dlatego byłby dwudniowy. W sobotę między 18 a 20 trening – zapoznanie z trasą, wieczorem lekka impreza, w niedzielę od 10 Time Attack. Koszt 350zł od samochodu, przy spełnionym limicie 30 aut na torze. Post ma na celu wysondowanie, kto by ewentualnie chciał w takim cyklu wziąć udział. Wiecej info znajdziecie tutaj: http://lemoniada.srtw.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 O nowa ciekawa inicjatywa. Widzę, że już jest zapisane 12osób! w tym z forum jest Mazi Ktoś się jeszcze wybiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiat126p Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 na pewno pojedzie ekipa Gentlemana i Auto Turystyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazi666 Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Ja jeszcze nie wiem czy pojade ... ale chłopaki naprawde sie starają!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 na pewno pojedzie ekipa Gentlemana i Auto Turystyki 207 (90KM) w cztery osoby :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tilki Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 na pewno pojedzie ekipa Gentlemana i Auto Turystyki 207 (90KM) w cztery osoby :wink: Śmiej się... ja miałam wtedy jechać z Wami, w tym samym samochodzie :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 szubaru napisał/a:Fiat126p napisał/a: na pewno pojedzie ekipa Gentlemana i Auto Turystyki 207 (90KM) w cztery osoby Śmiej się... ja miałam wtedy jechać z Wami, w tym samym samochodzie dopiero by było :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Zapewne byłoby mi trudno partycypować we wszystkich weekendach, ale na jeden albo dwa z wielką chęcią bym się wybrał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts