Misiek Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Oglądając TVN Turbo, przypadkiem trafiłem na test odkurzacza, o wdzięcznej nazwie ROOMBA. Z ciekawości poszperałem w necie i zamówiłem prezentację. Od trzech miesięcy jestem zadowolonym ( żona jeszcze bardziej ) posiadaczem robota ( tak,tak właśnie robota - producentem jest firma iRobot ). Urządzenie polecam, nie tylko dlatego, że rzeczywiście sprząta, ale dlatego, że można się nim bawić ( sterowanie pilotem ) jednocześnie sprzątając ( nie sądziłem, że można połączyć te dwie skrajne czynności ). Wczoraj, mój syn wpadł na pomysł, żeby założyć na robota modelarską makietę Subaru. Sądzę, że będę pierwszym posiadaczem sprzątającej Imprezy. I jeszcze jedno. Moja żona już wie, że warto oglądać programy motoryzacyjne. Bezcenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki79 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Misiek- to coś w stylu pierwowzoru Electroluxa? Ich robocik nawiązuje swoim wyglądem do przedpotopowego "stwora" ;-) i nazywa się Trilobite (minusem jest cena- trochę kawiorowa :roll:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
szycha Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Wczoraj, mój syn wpadł na pomysł, żeby założyć na robota modelarską makietę Subaru. Sądzę, że będę pierwszym posiadaczem sprzątającej Imprezy. ale dźwięku boxera nie było :?: :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Wydaje mi się, że...wątek o tych urządzeniach już kiedyś tu był, serio! ale dźwięku boxera nie było :?: :sad: Nie, to jest dźwięk Evo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 Fakt, dźwięk to zdecydowanie EVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Miesiek. Wątek o Scoobie i Roombie już jest gdzieś. Poszukaj. Sam go zakładałem kilka miesięcy temu :wink: Taka historyjka. Zrobilem kiedyś męską imprezkę :wink: . Wchodzę do pokoju i widzę kolegę stojącego na Scoobie. - Co Ty odpi......sz? - zapytałem grzecznie. - Jak to co?!! Ważę się :!: - odparł zdziwiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 A dlaczego to nie jest w off-topic? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikad Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 A dlaczego to nie jest w off-topic? :roll: Jak to? A to? On topic pełną gębą! Wczoraj, mój syn wpadł na pomysł, żeby założyć na robota modelarską makietę Subaru. Sądzę, że będę pierwszym posiadaczem sprzątającej Imprezy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Aaaa, no tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 A propos oglądania - właśnie się dowiedziałem z uturbionego TVN, dzięki dobrze znanemu koledze co zakup skontrolowany prowadzi :wink: , że ta dodatkowa wajcha w imprach N/A to ona blokuje dyfry i dzięki temu wszystkie koła ciągną równo i z każdej nory można wyjechać... Bo ja to cały czas myślałem, że to reduktor jest... ale ja chyba jakiś dziwny jestem ... :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 że ta dodatkowa wajcha w imprach N/A to ona blokuje dyfry i dzięki temu wszystkie koła ciągną równo i z każdej nory można wyjechać...Bo ja to cały czas myślałem, że to reduktor jest... ale ja chyba jakiś dziwny jestem Doooooooobre . Morał z tego taki, że impreza N/A może śmiało konkurować z defenderem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 ... Unimogiem, Krazem i Starcem 266... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Wątek był, ktoś chciał takie cudo odsprzedać. W sumie wygląda to fajnie na filmikach, ale mam wątpliwości co do dokładności takiego odkurzania. Myślę, że mój robot produkcji ukraińskiej jednak jest lepszy, bo oprócz odkurzania potrafi też np. umyć okna. Poza tym, kot by mi zszedł na zawał, gdyby go taki robot gonił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 A mi dalej nikt nie wytłumaczył, po co taki robot jak ma się zonę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 A mi dalej nikt nie wytłumaczył, po co taki robot jak ma się zonę ? Chciałbyś się bzykać z robotem? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 A mi dalej nikt nie wytłumaczył, po co taki robot jak ma się zonę ? Chciałbyś się bzykać z robotem? :shock: A jaki to ma związek z moim pytaniem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 A mi dalej nikt nie wytłumaczył, po co taki robot jak ma się zonę ? Chciałbyś się bzykać z robotem? :shock: A jaki to ma związek z moim pytaniem ? Faktycznie, mea culpa. Zinterpretowałem omyłkowo na odwrót - po co żona, jak jest robot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunch Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Wątek o Scoobie i Roombie a co to za dziadostwo :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts