Jump to content

czy te koła pasują do GT?

makinen_rally

Recommended Posts

adaś dobrze wiesz że nie :razz: czyli odpada

wiem, masz MY00, ale pomyślałem że niektórzy na zime mniejsze hamulce zakładają, albo jeździsz na jakimś setupie pod felgę szutrową :roll:

:mrgreen:

najlepiej bezpiecznikiem. jesli chcesz to kilku producentow robi 15calowe kola, ktore wchodza na zacisk 4-tloczkowy

Próbowałem stalowe 15" nie weszły .

stalowki z tego co mi wiadomo zadne nie podejda. trzebac celowac w wyzsza polke - alu compomotive, braid itp. mozna tez pobawic sie w przymiarki jakichs felg np. z vw z ET w okolicach 35. mej lubej 15tki z takim wlasnie ET podeszly do mnie na styk

Oczywiście ze miałem na myśli felgi Toora :mrgreen: Przecież cały temat ich dotyczy :roll: . Dlatego nie rozumiem z kąd to niedorzeczne pytanie :roll: . Bo przeciez duzo forków na nich jeżdzi. :shock:

ja słyszałem że to jeszcze wchodzi: http://www.allegro.pl/item858683292_too ... ubaru.html

felgi raczej dobre, cena dość pasztetowa.

Wrzuciłem w innym wątku ale nikt nie zagląda tam i nikt nie potwierdził

napewno dobrze by się prezentowały... i cena naprawdę OK i jeszcze faktura...

no ciekawe czy by podeszły? ktoś to montował do GT my00?? halo , proszę o odpowiedź :razz:

wracając do felg ruszonych przez grygo to prawie idealnie pasują koła oryginalne od vw golf 3 gti

[ Dodano: Sob Gru 19, 2009 5:24 pm ]

czyli jak wyjmę bezpiecznik od abs to nie będzie jakiś niedogodności?? w hondzie type r to robiła sie tragedia, głupiał korektor i cała siła na tył ///

wracając do felg ruszonych przez grygo to prawie idealnie pasują koła oryginalne od vw golf 3 gti

tak, 5-ramienne speedline do kupienia za 400PLN. Graf przymierzał i to "prawie" to tyle że nie da się jechać niestety :neutral:

• 8 years later...

Cześć, 

Odkopuję temat z krótkim ale konkretnym pytaniem: czy poniższe felgi z VAG podejdą do Imprezy GT MY00 (czterotłok)?

16x6,5, ET42, 5x100

41f4a5bf46cdaff35090f725ab23