FITNES Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 WITAM !!!!!------------------------------------------------ FJS 21 grudnia...spotkanie dla Nas wszystkich Przedświąteczne,ostatnie w tym roku ! Więc mamy mozliwość spotkania,złożenia sobie zyczeń i ....poupalania (czyt.trenowania). Jak zwykle ale tym razem najpózniej startujemy ok.9.00. Robimy dwie próby....techniczna z beczką i "szybka"jak zwykle. Jak zwykle spotkanie w doborowym towarzystwie !!!! Serdecznie zapraszam Was ... !!! :!: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------Z pozdrowieniami FIT---------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj5d Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 LISTA: 1.Zibi EVO 2.Bartezz "szybki" 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_vvv Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 LISTA: 1.Zibi EVO 2.Bartezz "szybki" 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartezz Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 LISTA: 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksik Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Bartezz nie zaczepiaj ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ares Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX jednak 21 pasuje mi bardziej niz 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranaar Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie 8. ranaar Z tym zastrzeżeniem, że chętniej pojawił bym się na tym 12-samochodowym treningu. Ale w "tym innym temacie" jest informacja,ze trening 17 się nie odbędzie. Więc jeśli wszystko dobrze zrozumiałem, to z braku laku ;-) Rozliczamy sie na miejscu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj5d Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 FITNES może ten termin też edukatcyjny zrobimy. Nie dałem rady być dzisiaj i mi żał :sad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Jezeli zbierze się min 10 aut możemy zrobić może 17go ,ale muszę spytać....nic pewnego...21go będzie max 16 fur....damy rade....a 17 poprostu nie bardzo dam rade ,ale jak trzeba będzie....jednak nastawcie się na 21go.... PS.Dziasiaj było...chyba fajnie..głowny Reporter Apacz w kilku słoach to przybliżył.... Pozdro.FIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apacz Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 FITNESNie dałem rady być dzisiaj i mi żał :sad: Żałuj. To był k... dzień... :grin: Więcej nie napiszę, bo spożywam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted December 5, 2009 Author Share Posted December 5, 2009 FITNESNie dałem rady być dzisiaj i mi żał :sad: Żałuj. To był k... dzień... :grin: Więcej nie napiszę, bo spożywam :wink: Helo...Apacz,po tym jak ustawiłeś w szeregu dwa STI to zrozumiałe,że pijesz...z radości...no,nasze wsplne poczynania nie ida w las....nooo,nie dosłownie ,bo Bartek mówił mi cóś o lesie..Wariaty! A ja mam nadzieje ,że chłopaki będą też coraz szybsi...już potem Marcin jezdził coraz szybciej,ale jeszcze trzeba auto poustawiać i pare sztuczek mu podpowiedzieć i będzie ok...Reszta wrazeń w temacie o 4-tym grudnia. Pozdro .FIT. ....Ciekawe ,co bys napisał po spożywaniu... . A slicki rzeczywiście były zużyte i nie nagrzane,bo odklejały,ale dawaliśmy jakoś Ale ogólnie sie cieszę ,że fajnie pojezdzilismy.. PS...No mój kolorowóz daje rade,można lekko naciskać evo ,ale niestety trzeba jechać ostro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian.R Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie 8. ranaar 9. Sebastian.R Link to comment Share on other sites More sharing options...
PISZONY Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie 8. ranaar 9. Sebastian.R 10. piszony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apacz Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 nasze wsplne poczynania nie ida w las....nooo,nie dosłownie ,bo Bartek mówił mi cóś o lesie.. Gaduła . A miał mówić, że pojechaliśmy się odlać :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartezz Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 nasze wsplne poczynania nie ida w las....nooo,nie dosłownie ,bo Bartek mówił mi cóś o lesie.. Gaduła . A miał mówić, że pojechaliśmy się odlać :wink: jakoś nie uwierzyli :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinwrxsti Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie 8. ranaar 9. Sebastian.R 10. piszony 11.Marcinwrxsti Teraz będzie dużo szybciej ( mam nadzieję). Fitnes, w tym tygodniu robie geometrie więc będę pewnie Ci marudził :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ares Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 FITNES ile trzeba zaplacic i gdzie? na konto czy w 21? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranaar Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie 8. ranaar 9. Sebastian.R 10. piszony 11.Marcinwrxsti 12.Piotrek (audi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie 8. ranaar 9. Sebastian.R 10. piszony 11.Marcinwrxsti 12.Piotrek (audi) 13.Darek EVO 14.Dyrektor EVO 15.Janusz L. GT? EVO? 16. 17. 18. 19. 20. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Marcin jedzie? To ja tez sprobuje, o ile sie 13. w Nowym Miescie silnik nie wysra... 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie 8. ranaar 9. Sebastian.R 10. piszony 11. Marcinwrxsti 12. Piotrek (audi) 13. Darek EVO 14. Dyrektor EVO 15. Janusz L. GT? EVO? 16. grzywaczewski - Turbo-Dziad 17. 18. 19. 20. FITNES, o co chodzi z tym zdjeciem w podpisie, ze niby masz duza kosiarke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 tak ,kosiarka jak się patrzy....700 i ma 4x4....i dziwnie jezdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzywaczewski Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Musisz wypic dla rownowagi na druga noge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian.R Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Wypisuje sie, myslalem ze bedzie max 12-15 aut sorry. Jezeli finalnie bedzie około tylu chetnych i jeszcze bedzie mozna wskoczyc to sie dopisze, ale 20 aut to stanowczo dla mnie za duzo. 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie 8. ranaar 9.<----------- wolne miejsce. 10. piszony 11. Marcinwrxsti 12. Piotrek (audi) 13. Darek EVO 14. Dyrektor EVO 15. Janusz L. GT? EVO? 16. grzywaczewski - Turbo-Dziad 17. 18. 19. 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witkru Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Grono zacne, spróbuję być 1.Zibi EVO 2.Bartezz "wolniejszy od WRX" + GEOFIT (pakiet skręcanie) 3.Gregor STIFIT 4.kj5d 5. deus EVO 6. ares WRX 7. Michał w landrynce (C30) - jeżeli pozwolicie 8. ranaar 9.<----------- wolne miejsce. 10. piszony 11. Marcinwrxsti 12. Piotrek (audi) 13. Darek EVO 14. Dyrektor EVO 15. Janusz L. GT? EVO? 16. grzywaczewski - Turbo-Dziad 17. Witkru - do potwierdzenia 18. 19. 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts