Grzegorz Pawliczak Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 W związku ze zbliżającymi się świętami proponujemy super ofertę "rePREZENTacyjną" Wybrane produkty będą dostępne po obnizonych cenach do końca roku. Jest to wspaniala okazja by nabyć dla siebie lub bliskiej osoby produkty SUBARU. 1. kubek blue, black - 19 zł 2. kurtka męska LifeStyle - 225 zł 3. Męska kurtka rajdowa SPRT - 279 zł 4. Damska kurtka rajdowa SPRT - 269 zł 5. Torebka damska LifeStyle - 99 zł 6. Duża torba podróżna - 139 zł 7. Torba CITY - 42 zł 8. Torba na laptop SWRT - 120 zł 9. Smycz subaru taśma - 6 zł 10. smycz silikonowa - 8 zł 11. smycz suwakowa - 4 zł 12. Bluzka damska STARS - 59 zł 13 Polo męskie TRIO - 49 zł 14. Polo damskie DUAL - 49 zł 15. Bluzka damska BDK - 45 zł ZAPRASZAMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ja wiedziałem, że promocja nie obejmie polara SPRT :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ja wiedziałem, że promocja nie obejmie polara SPRT :razz: Bo ja go już nabyłem :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Pawliczak Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 o ile pamiętam to we wrześniu obniżyliśmy cenę na polar SPRT :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 o ile pamiętam to we wrześniu obniżyliśmy cenę na polar SPRT :cool: Wiem wiem, ale wciąż jeszcze jest dla mnie ciutkę za wysoka biorąc pod uwagę, że jest pewna graniczna ilość posiadanych polarów Idą święta, może się skuszę. Albo przeczekam do następnej obniżki. Jakby się kończyły rozmiary M to daj znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichaczu Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Zdecydowanie za wysoka cena zwłaszcza że żaden ze sponsorów nie płaci za reklamę jak nosisz polar... a potem jak ulotka człowiek wygląda. Jak dla mnie za dużo, za drogo choć chciałem kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek1 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 a potem jak ulotka człowiek wygląda. I to jest własnie problem. Mało kto chce wyglądać jak ulotka reklamowa. Wydaje mi się że powinien być wiekszy popyt gdyby napisów było mniej i gdyby były bardziej dyskretne. Nie kazdy chce wygladać jak pracownik ASO w pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts