rajdek2 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Chciałem się podpytać o jedną rzecz. Czy go GT-ka MY99 z 98r z zaciskami 4 tłoczkowymi da radę dostać jakieś felgi stalowe w rozmiaże 15 cali? Chodzi o to żeby nie tarło o zaciski. Może ktoś się już z tego próbował doktoryzować. A jeżeli nie da się 15 cali to może 16, ale tu chyba w stalówkach bedzie trudno coś znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ariel Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Chciałem się podpytać o jedną rzecz. Czy go GT-ka MY99 z 98r z zaciskami 4 tłoczkowymi da radę dostać jakieś felgi stalowe w rozmiaże 15 cali? Chodzi o to żeby nie tarło o zaciski. Może ktoś się już z tego próbował doktoryzować. A jeżeli nie da się 15 cali to może 16, ale tu chyba w stalówkach bedzie trudno coś znaleźć. Ja tak kobinowałem i w końcu kupiłem złote 16 z resztą glupio będzie wyglądało Subaru na stalowych felgach Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 stalówki 16 pasują. aluminiowe 15 to Braid, Compo TH2 i TH3, jakieś OZ Racing (takie jak Pablonas ma) i może coś jeszcze by się znalazło Link to comment Share on other sites More sharing options...
rajdek2 Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 A nie wiecie kto może ma jakieś 16 stalówki w dobrej cenie? Mogą też być alusy, ale muszą być w dobrej cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 A nie wiecie kto może ma jakieś 16 stalówki w dobrej cenie? Mogą też być alusy, ale muszą być w dobrej cenie. Wiemy. :cool: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p= ... 9f0#954487 Cena bardzo dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Wiemy. :cool:http://www.forum.subaru.pl/vi...ecbe79f0#954487 Cena bardzo dobra. Polecam tego sprzedawcę :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts