yezus Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Mam możliwość kupienia backbox-a Kakimoto Racing (używka). Warto zakładać do prawie nie modyfikowanego wydechu w GTku (98rok)? Chcę, żeby bardziej bulgotał bo aktualny wydech jest, jak na mój gust, za cichy :cool: Ma ktoś z was może taki wydech (jakieś filmiki, nagrania audio)? Z góry dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Taki? :arrow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukaszWRX Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 kupuj,zakladaj i badz slyszalny fajnie by bylo jakbys zmienil jeszcze centre pipe :wink: pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
yezus Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 Taki? :arrow: Wygląda na podobny. Jakość dźwięku nie powala ale dzięki :grin: Strasznie nisko siedzi w tym samochodzie (albo to takie wrażenie przez bliskie ujęcie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Taki? :arrow: Wygląda na podobny. Jakość dźwięku nie powala ale dzięki :grin: Strasznie nisko siedzi w tym samochodzie (albo to takie wrażenie przez bliskie ujęcie) bo 1. mikrofon nie wytrzymuje 2. jest założony na JDM style Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeQ Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Tam też jest Krawężnik i troche niższe zawieszenie niż w gietku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yezus Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 Tam też jest Krawężnik i troche niższe zawieszenie niż w gietku. Czyli nie kupować backbox-a z krawężnikiem. Dooobrze zrozumiałem? A co ja zrobię jak będą w zestawie (backbox + krawężnik)? :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeQ Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Krawężnik ja wezme ,a jak nie to może ten se Pan kup :razz: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p= ... 926#950575 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yezus Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 Krawężnik ja wezme ,a jak nie to może ten se Pan kup :razz: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p= ... 926#950575 Ok. To mamy dila. Jak będzie z krawężnikiem to idzie do Ciebie OOO - ten fajnie warczy :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 yezus przy okazji zalozenia tego backboxa wytnij katalizatory. efekt na pewno bedzie satysfakcjonujacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1_Czarny Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 yezus przy okazji zalozenia tego backboxa wytnij katalizatory. efekt na pewno bedzie satysfakcjonujacy A co z CEL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niumen Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 W GT'98 nie powinien się pojawiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts