zoowty Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 panowie jak wylaczyc to ustrojstwo moze ktos pomoze bo mnie denerwuje pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 wyjąć bezpiecznik albo jak na dłużej - sekatorem, ja mam tak zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 bezpiecznik - wyciągnąć Może się pojawić wtedy problem z balansem - pomoże kombinowanie z mieszankami klocków przód/tył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 wyjąć bezpiecznik albo jak na dłużej - sekatorem, ja mam tak zrobione ktory ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 wyjąć bezpiecznik albo jak na dłużej - sekatorem, ja mam tak zrobione ktory ????? No ten od ABSu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 wyjąć bezpiecznik albo jak na dłużej - sekatorem, ja mam tak zrobione ktory ????? No ten od ABSu.... dobre ale nie wiem dalej ktory to ah ai jeszcze wytlumaczcie mi po co jest klawiaturka z cyferkami przy kierownicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 wyjąć bezpiecznik albo jak na dłużej - sekatorem, ja mam tak zrobione ktory ????? No ten od ABSu.... dobre ale nie wiem dalej ktory to A masz klapkę od bezpieczników? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 wyjąć bezpiecznik albo jak na dłużej - sekatorem, ja mam tak zrobione ktory ????? No ten od ABSu.... dobre ale nie wiem dalej ktory to A masz klapkę od bezpieczników? mam napewno ale nie wiem gdzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 a wiesz chociaż gdzie masz subaraka :?: :razz: w nim masz klapkę od skrzynki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 a wiesz chociaż gdzie masz subaraka :?: :razz: w nim masz klapkę od skrzynki ok to wiem teraz dajcie blizsze namiary moze byc na zasadzie cieplo zimno :razz: no i po co ta klawiaturka czy to sa bezpieczniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 klawiaturka...... wiesz co, lepiej daj to zrobić komuś kto rozróżnia bezpiecznik od enter...żebyś sobie Esc w Subaru nie włączył..... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoowty Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 ok no wjechaliscie mi na ambiche ide do samochodu szukac bezpiecznikow Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 ok no wjechaliscie mi na ambiche ide do samochodu szukac bezpiecznikow Jedną krzynkę masz pod maską przy zbiorniczku spryskiwacza, a drugą na lewo od lewej stopy/łydki (jeśli siedzisz za kierownicą i dosięgasz nogami do pedalców). Edit: powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzio_d Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Już poszedł... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Już poszedł... Poczekamy jak wróci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 ok no wjechaliscie mi na ambiche ide do samochodu szukac bezpiecznikow Coś czuję że następny post będzie taki: Wyjąłem coś takiego spod deski (tutaj foto) i Subarak nie odpala Ps. Nie dalej jak tydzień temu pod garaż znajomego podjechała jego córka Kadetem albo Astrą i chciała żeby jej dolał płynu do spryskiwacza. Na to uczynny ojczulek kazał jej otworzyć maskę. Córeczka gmera, gmera pod deską i... po chwili wyjmuje spory przekaźnik . Co się bidaczyna naszukał po ciemku gdzie to wetknąć to jego :razz: , a ja mało sie ze śmiechu nie udusiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 wyjąć bezpiecznik albo jak na dłużej - sekatorem, ja mam tak zrobione A propos jak się mają czujniki abs-u które mógłbyś mi odstąpić? [ Dodano: Nie Lis 01, 2009 8:23 pm ] ok no wjechaliscie mi na ambiche ide do samochodu szukac bezpiecznikow jakbyś potrzebował schematu bezpieczników (który co robi) to mogę zaproponować taki ale z gt, z polskiej instrukcji :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
kogii Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 A ta klawiaturka to najprawdopodobniej sterowanie awaryjne oraz programowanie opcji alarmu sigma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 zoowty, można sobie taki przełącznik pod bezpiecznik podpiąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 ide do samochodu przepadł Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 ciągle szuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Gazeta.pl: Wczorajszej nocy doszło do katastrofalnej dla jej uczestnika próby wyłączenia ABS'u. Delikwnat Tomek K. pogmerał tam, gdzie nie trzeba, co w finale doprowadziło do samozapłonu pojazdu marki Subaru" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Gazeta.pl: Wczorajszej nocy doszło do katastrofalnej dla jej uczestnika próby wyłączenia ABS'u. Delikwnat Tomek K. pogmerał tam, gdzie nie trzeba, co w finale doprowadziło do samozapłonu pojazdu marki Subaru" Ja wczoraj też gmerałem pod kolumną kierowniczą, ale wymrugać błędu abs mi się nie udało :/ wtyczki nie namierzyłem, na kresce jest fajna instrukcja ale ja mam chyba inną wtyczkę... albo nie mogę znaleźć właściwej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 W skrzynce przy prawym reflektorze masz przekażnik - wyciągnij go ! Tam jest tylko instalacja ABS więc nic innego nie wyłączysz /zepsujesz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazi666 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 I ?? Odnalazł?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts