Bzyk Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Niemcy rózwneż docenili nasza ukochaną markę :-) http://moto.wp.pl/gid,11636749,img,1163 ... jecie.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 http://www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/sec ... i-TUV.html a tu więcej wiadomości, a nie jakiś skrawek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harvester Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 BYŁO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 spoko, na wp.pl rzucili njusem sprzed tygodnia, pewnie do wieczora się pojawi na forum jeszcze ze 3 razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 mi właśnie usunęli ten temat z off topa :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 szubaru, nie usuneli, tylko przenieśli...do śmietnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 do zamknięcia :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotorsport Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Prawdziwa jakość sama się broni, udowadnia swoją nadzwyczajność ilością sprzedanych i jeżdżących aut, ilością zadowolonych użytkowników i w końcu ilością miłośników (część z nich pląsa po tym Forum...), którzy uważają swojego Subaraka nie tylko za konieczny, niepsujny i wszędobylski a i nieodzowny środek lokomocji, ale i za członka rodziny (czasami bliższego niż własna żona...) :smile: , przyjaciela i objekt kultu....niewiele jest takich marek, a że Subaru się do nich zailcza....zawdzięcza to w zasadzie sobie.... :grin: i żadne porównania czy wyniki testów tego nie zmienią....najwyżej mogą potwierdzić.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Prawdziwa jakość sama się broni, udowadnia swoją nadzwyczajność ilością sprzedanych i jeżdżących aut, ilością zadowolonych użytkowników i w końcu ilością miłośników (część z nich pląsa po tym Forum...), którzy uważają swojego Subaraka nie tylko za konieczny, niepsujny i wszędobylski a i nieodzowny środek lokomocji, ale i za członka rodziny (czasami bliższego niż własna żona...) :smile: , przyjaciela i objekt kultu....niewiele jest takich marek, a że Subaru się do nich zailcza....zawdzięcza to w zasadzie sobie.... :grin: i żadne porównania czy wyniki testów tego nie zmienią....najwyżej mogą potwierdzić.... Jak pięknie powiedziane :smile: Pozdrowienia z Olsztyna, wczoraj byłem przejazdem :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Prawdziwa jakość sama się broni, udowadnia swoją nadzwyczajność ilością sprzedanych i jeżdżących aut, ilością zadowolonych użytkowników i w końcu ilością miłośników (część z nich pląsa po tym Forum...), którzy uważają swojego Subaraka nie tylko za konieczny, niepsujny i wszędobylski a i nieodzowny środek lokomocji, ale i za członka rodziny (czasami bliższego niż własna żona...) :smile: , przyjaciela i objekt kultu....niewiele jest takich marek, a że Subaru się do nich zailcza....zawdzięcza to w zasadzie sobie.... :grin: i żadne porównania czy wyniki testów tego nie zmienią....najwyżej mogą potwierdzić.... Normalnie pisz mi chłopie wierszem :wink: Aż chcę się czytać takie wypowiedzi :grin: Ja się pod tym podpisuje, bo już wszyscy mi psioczą, że mi tylko jedno w głowie Sssssssssss Subaru oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio78 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Prawdziwa jakość sama się broni, udowadnia swoją nadzwyczajność ilością sprzedanych i jeżdżących aut, ilością zadowolonych użytkowników i w końcu ilością miłośników (część z nich pląsa po tym Forum...), którzy uważają swojego Subaraka nie tylko za konieczny, niepsujny i wszędobylski a i nieodzowny środek lokomocji, ale i za członka rodziny (czasami bliższego niż własna żona...) :smile: , przyjaciela i objekt kultu....niewiele jest takich marek, a że Subaru się do nich zailcza....zawdzięcza to w zasadzie sobie.... :grin: i żadne porównania czy wyniki testów tego nie zmienią....najwyżej mogą potwierdzić.... Święte słowa Panie Dzieju :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 No kurde :!: Niektórzy są dumni , jakby sami subaru skonstruowali Pogięło Was - to za chwilę zacznie się robić jak religia . Co ja tu robię wśród dewiantów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 No kurde :!: Niektórzy są dumni , jakby sami subaru skonstruowali Pogięło Was - to za chwilę zacznie się robić jak religia . Co ja tu robię wśród dewiantów . Pogieło to komplement dla takich jak My Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio78 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Pogięło Was - to za chwilę zacznie się robić jak religia . Nie "za chwilę" - to JUŻ jest religia Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Co ja tu robię wśród dewiantów . rozwiązanie : zmień markę :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Jeżdżę "jedynie słuszną" ale nie muszę się do niej modlić Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 z modlitwą jest lepiej ,spytaj każdego księdza :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 My to już sekta ;D Zamiast palić kota to palimy gumę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 z modlitwą jest lepiej ,spytaj każdego księdza :wink: No właśnie Cię zaskoczę - mój wikary ma imprezę Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 z modlitwą jest lepiej ,spytaj każdego księdza :wink: No właśnie Cię zaskoczę - mój wikary ma imprezę Imprezę chyba co sobotę na weselu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Zamiast palić kota to palimy gumę No właśnie potrzebny mi solidny diler bo zimówki mi potrzebne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 szubaru napisał/a:z modlitwą jest lepiej ,spytaj każdego księdza No właśnie Cię zaskoczę - mój wikary ma imprezę z turbiną :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 z turbiną :razz: Bez turbiny , ale i tak ładna i poświęcona Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdogwwl Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Zamiast palić kota to palimy gumę No właśnie potrzebny mi solidny diler bo zimówki mi potrzebne . Powiedz jakie może coś się dowiem :cool: [ Dodano: Czw Paź 29, 2009 11:41 pm ] z turbiną :razz: Bez turbiny , ale i tak ładna i poświęcona a nie lepsza przepita? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IRAZU Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 215/60/16 albo coś węższego a wyższego bym wolał w 16 -ce [ Dodano: Czw Paź 29, 2009 11:44 pm ] Przepił to jeden z poprzedników remont organów /grających / nie wewnętrznych . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts