Skocz do zawartości

47. Rajd Barbórka - Kryterium Asów [05.12.2009]


niumen

Rekomendowane odpowiedzi

Hogi, łobuzie, szykuj nalewki, tylko zadnego plastiku w tym roku! :mrgreen::twisted: :razz:

A szkło można wnosić? :razz:

 

 

Nalewka od wczoraj gotowa... :twisted::mrgreen:

 

[ Dodano: Wto Paź 20, 2009 5:06 pm ]

Simon, w tamtym roku Hogi poczęstował ul. Karową około 1,5l nalewki, więc myślę jakby tego w tym roku uniknąć. :mrgreen::twisted:

Były w sumie dwie butelki, jedna 2 litry i druga 0,7. :mrgreen:

 

Harvester napisał/a:

Może i ja dotrę w tym roku w końcu

 

 

tylko weź dużą drabinę :wink: :mrgreen:

I załóż ciepłe rajtuzy. :razz:

 

 

Niumen juz dwa lata robi smake opowiadajac o tym Boskim nektarze :mrgreen:

Warto, wpadaj. Wezmę więcej. :cool:

 

 

Ciekawe na czym zrobiona nalewka w tym roku, pamiętam 2007 pigwa, 2008 śliwka. No i co raz mniej %, w tamtym roku tylko 65. :???: :shock:

Pigwa ok 60-65%, śliwka 55-60%.

A w tym roku trzeba zobaczyć kto zwycięży. :wink:

 

Wiśnia i borówka ok. 50%. :cool: :mrgreen:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 502
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Borówka może być wporzo, chociaż ja mam sentyment do pigwy

Pigwa świeża w domu leży.

Będę ją dopiero robił. :cool:

 

[ Dodano: Wto Paź 20, 2009 5:24 pm ]

:mrgreen: to już wiem przy kim w tym roku stawać na rajdzie, żeby atmosfera była jeszcze bardziej gorrrąca :mrgreen:

Będzie baaaaaaaaardzo gorąco. :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ostatnio o tym z bebnem o tym rozmawialiśmy i na 99 % też jesteśmy.

 

[ Dodano: Sro Paź 21, 2009 12:15 pm ]

Ciekawe na czym zrobiona nalewka w tym roku, pamiętam 2007 pigwa, 2008 śliwka. No i co raz mniej %, w tamtym roku tylko 65. :???: :shock:

Pigwa ok 60-65%, śliwka 55-60%.

A w tym roku trzeba zobaczyć kto zwycięży. :wink:

 

Wiśnia i borówka ok. 50%. :cool: :mrgreen:

 

U mnie stoi wiśnia, chyba ze 50% ale dlatego bo to dzieło żony. Jak ja bym robił to by miała minimum 60 % :mrgreen:

 

Postaram się też coś wziąść w celu skonfrontowania wyrobu oczywiście :mrgreen:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

wawrzon napisał/a:

Postaram się też coś wziąść w celu skonfrontowania wyrobu oczywiście

 

 

A My sie zobowiazujemy to organoleptycznie skonfrontowac z rzeczywistoscia...

 

to i ja pomogę :wink: :mrgreen:

 

Simon, cóż za wspaniały podpis masz :idea: :!: :cool:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...