Jump to content

Poszukuję bezpiecznika pompy paliwa

Roman

Recommended Posts

Dobry a raczej i nie dobry

Poszukuje w Legacu II 94r< Bezpiecznika pompy paliwa i nie mogę znaleźć. Może mi ktoś czary mary i podpowie gdzie on się chowa przede mną...... Wszystkie odp będą sycie wynagradzane pomukami :D

Pozdro

Niumen Nie wiem co odwaliłem ale chyba przez przypadek skasowałem Twoja odp?

Sorki ale możesz dać jeszcze raz to samo.

Jutro wieczorem poszukam tego przekaźnika (dopiero będe miał czas)

Jutro po Sypią się pomuki

emotorsport Jakbyś miał czas i coś znalazł coś na temat tego bezpiecznika to wielkie dzięki

Pozdro

emotorsport Jakbyś miał czas i coś znalazł coś na temat tego bezpiecznika to wielkie dzięki

ok. strowanie pompy przekaźnikiem wcale nie wyklucza istnienia bezpiecznika. jutro zajrzę do jakiegoś wraka i CI powiem jak to wyglada, bo nie pamiętam, bo i po co.... :smile:

Jeśli nikt nie podpowie, to najpierw próbnikiem sprawdź na których bezpiecznikach pojawia się napięcie po włączeniu zapłonu, potem pozostaje wyciąganie i słuchanie, ewentualnie sprawdzanie napięcia na przekaźniku :)

demons89, działa Ci podgrzewanie tylnej szyby?

P.S. Może TEN link coś Ci podpowie. Jeżeli będziesz miał problem ze znalezieniem, daj maila na PW to wyślę manuala :wink:

Adresik poszedł na pw

• 2 weeks later...

Kiedyś szukaliśmy tego bezpiecznika i go nie znależliśmy . Potem ktoś nam powiedział , że jest tylko przekażnik . Wiedział /chyba / co mówi , bo to elektryk .

[ Dodano: Sob Paź 31, 2009 7:05 pm ]

Jeśli taki bezpiecznik jest , to w skrzynce przy nadkolu .

• 1 month later...

Powodem szukanie bezpiecznika jest chęć odłączenia pompki w czasie jazdy. Jeżdżę na LPG. Pompka paliwa bardzo zakłóca pracę Cb. Znalazłem kostkę(chyba od pompy bo gdy odłączę to pompa nie chodzi) z kablami w prawym progu. Ale gdy ją odłączę zapala się kontrolka fluid brake.

Poradzicie coś?????