Jump to content

Magazyn Plejady - ostatni numer

jaRek

Recommended Posts

Drodzy,

napewno niektórzy dostaja magazyn Plejady. I tu pojawia sie moja prośba - potrzebuję mega pilnie skan jednego artykułu z ostatniego numeru. Chodzi konkretnie o arykuł odnosnie Vatu ( odliczania Vatu czy cos w tym stylu ).

Wielka prośba do osoby, która posiada ten numer o podesłanie mi skanu tego artukułu na maila (impreza81@wp.pl) bądź powieszenia go gdzieś na sieci.

Z góry dzięki dobrzy ludzie :wink:

napewno niektórzy dostaja magazyn Plejady

Mam pytanie - co zrobić, żeby też dostawać Plejady? Jak kupowałem samochód, to sprzedawca pytał, czy chcę. Chciałem i zaznaczyłem to na jakiejś ankiecie. Niestety od tego czasu minęło prawie pięć miesięcy i nic nie dostałem.

spawalniczy, zdaje się, że Plejady już nie są wydawane

juRassic, a skąd masz tę wiadomość :?: :shock:

Z pierwszej ręki, od wydawcy :arrow: Concept Publishing Polska. Chybaże jest wydawany przez kogoś innego teraz...

ukiman, numer z tego roku.

Wyedytowałem link z wcześniejszego postu - tamten faktycznie był chyba sprzed dwóch lat nawet....

dostaje po dwa numery :grin: - moge jeden odstapic - odeslac - adres ewentualnie na priva prosze

rowniez dostaje po dwa numery...nie wiem kto ogarnie wysylke tego w sipie, ale nie ogarnia, skoro moj przypadek nie jest odosobniony

Ja też dwa - jeden odstąpię - może być stała prenumerata :wink: