Jump to content

IV Finał Polskiej Ligi Futbolu Amerykańskiego

Dehnel

Recommended Posts

Może kogoś zainteresuje. Zawsze miły akcent...widowisko lepsze od piłki kopanej ;) (ała...ale mi sie zbierze zaraz ;) )

Już w sobotę 17 października zostanie rozegrany IV Finał Polskiej Ligi Futbolu Amerykańskiego, w którym zmierzą The Crew oraz Silesia Miners.

Historia zatoczyła koło i tak oto najważniejszy mecz roku zostanie rozegrany na mieszczącym się przy ul. Potockiej 1 w Warszawie stadionie Marymont. Finałowa batalia rozpocznie się o godz. 13:00.

final.jpg

Śmiem twierdzić, że Wrocław dokopie górnikom ;)

mnie będzie można znaleźć na murawie, przy wrocławskiej drużynie.

Bardzo zapraszam. momentami ciekawe widowisko

i krótki filmik ;)

Może kogoś zainteresuje. Zawsze miły akcent...widowisko lepsze od piłki kopanej (ała...ale mi sie zbierze zaraz )

Słusznie - brednie piszesz, szmacianka lepsza, szczególnie w naszym wykonaniu. :mrgreen: :wink:

Futbol amerykański, bardzo efektowny, kontaktowy, super-dynamiczny, a na mecze przychodzą kibicować bardzo fajni ludzie i wcale już obecnie w niemałej liczbie. W przeciwieństwie do tow. szmacianki na mecze można przychodzić z rodzinami bo trybuny nie zachowują się niecenzuralnie.

Skłonny byłby zaryzkować twierdzenie, że futbol to najdynamiczniej rozwijający się sport zespołowy w Polsce obecnie. I poziom wzrasta z każdym rokiem.

Polecam a Tobie DNL gratuluję odwagi cywilnej!!!

pozdrawmiam

mistee

nie narzakać, tylko wpadać ;)

w 100% zgadzam się z tym co

Futbol amerykański, bardzo efektowny, kontaktowy, super-dynamiczny, a na mecze przychodzą kibicować bardzo fajni ludzie i wcale już obecnie w niemałej liczbie. W przeciwieństwie do tow. szmacianki na mecze można przychodzić z rodzinami bo trybuny nie zachowują się niecenzuralnie.

mam gdzieś trochę zdjęć, może cos jeszcze dziś wrzucę.

ogólnie, głuchy dźwięk walących o siebie ochraniaczy ma swój urok ;)

[ Dodano: Wto Paź 13, 2009 1:06 pm ]

gratuluję odwagi cywilnej

to nie odwaga cywilna, tylko brak instynktu samozachowawczego ;)

zaraz wpadnie taki Michael, czy inny fanananatyk szmacianki i naśle na mnie jakieś szaliki z dzielni :)

zaraz wpadnie taki Michael, czy inny fanananatyk szmacianki i naśle na mnie jakieś szaliki z dzielni

Chyba ostatnio tyle się wydarzyło (nagromadziło :mrgreen: ), że brak intwerencji Michael'a świadczy o tym, że przemyślał chyba sprawę i przyjdzie na finał Ligii Futbolu Amerykańskiego. :wink:

Zatem do zobaczenia na finale.