Dehnel Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Może kogoś zainteresuje. Zawsze miły akcent...widowisko lepsze od piłki kopanej (ała...ale mi sie zbierze zaraz ) Już w sobotę 17 października zostanie rozegrany IV Finał Polskiej Ligi Futbolu Amerykańskiego, w którym zmierzą The Crew oraz Silesia Miners. Historia zatoczyła koło i tak oto najważniejszy mecz roku zostanie rozegrany na mieszczącym się przy ul. Potockiej 1 w Warszawie stadionie Marymont. Finałowa batalia rozpocznie się o godz. 13:00. Śmiem twierdzić, że Wrocław dokopie górnikom mnie będzie można znaleźć na murawie, przy wrocławskiej drużynie. Bardzo zapraszam. momentami ciekawe widowisko i krótki filmik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistee Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Może kogoś zainteresuje. Zawsze miły akcent...widowisko lepsze od piłki kopanej (ała...ale mi sie zbierze zaraz ) Słusznie - brednie piszesz, szmacianka lepsza, szczególnie w naszym wykonaniu. :wink: Futbol amerykański, bardzo efektowny, kontaktowy, super-dynamiczny, a na mecze przychodzą kibicować bardzo fajni ludzie i wcale już obecnie w niemałej liczbie. W przeciwieństwie do tow. szmacianki na mecze można przychodzić z rodzinami bo trybuny nie zachowują się niecenzuralnie. Skłonny byłby zaryzkować twierdzenie, że futbol to najdynamiczniej rozwijający się sport zespołowy w Polsce obecnie. I poziom wzrasta z każdym rokiem. Polecam a Tobie DNL gratuluję odwagi cywilnej!!! pozdrawmiam mistee Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 "....Podczas meczu wystepy tancerek Sita Crew..." DNL - Juz mnie przekonałes :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 to jest po imprezie Kapica na 13 wiele osób może nie wstać jeszcze :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 to jest po imprezie Kapica na 13 wiele osób może nie wstać jeszcze :wink: Bo pić, to trza umić.... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehnel Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 nie narzakać, tylko wpadać w 100% zgadzam się z tym co Futbol amerykański, bardzo efektowny, kontaktowy, super-dynamiczny, a na mecze przychodzą kibicować bardzo fajni ludzie i wcale już obecnie w niemałej liczbie. W przeciwieństwie do tow. szmacianki na mecze można przychodzić z rodzinami bo trybuny nie zachowują się niecenzuralnie. mam gdzieś trochę zdjęć, może cos jeszcze dziś wrzucę. ogólnie, głuchy dźwięk walących o siebie ochraniaczy ma swój urok [ Dodano: Wto Paź 13, 2009 1:06 pm ] gratuluję odwagi cywilnej to nie odwaga cywilna, tylko brak instynktu samozachowawczego zaraz wpadnie taki Michael, czy inny fanananatyk szmacianki i naśle na mnie jakieś szaliki z dzielni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistee Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 zaraz wpadnie taki Michael, czy inny fanananatyk szmacianki i naśle na mnie jakieś szaliki z dzielni Chyba ostatnio tyle się wydarzyło (nagromadziło ), że brak intwerencji Michael'a świadczy o tym, że przemyślał chyba sprawę i przyjdzie na finał Ligii Futbolu Amerykańskiego. :wink: Zatem do zobaczenia na finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts