Jump to content

V runda AB CUP Toruń

Agniess

Recommended Posts

Najbliższa impreza AB CUP i BMW-Challenge odbędzie się na poligonie w Toruniu, w niedzielę 18 października! Organizatorzy przygotowali 3 długie próby, jechane po 3 razy, a dodatkowo 2 godziny treningu rano w dniu zawodów, dla chętnych na innej próbie.

Wpisowe - 100zł, trening - 50zł (w niedzielę rano).

Harmonogram:

07.30-9.30 przyjmowanie zgłoszeń na trening i imprezę

08.15-10.15 trening

10.20 odprawa z uczestnikami

10.40 2 przejazdy zapoznawcze z trasą odcinka za autem organizatora

ok.11.00 start 1 uczestnika

do godz 17.00 zakończenie imprezy

Zgłoszenia przyjmujemy poprzez:

- wpisanie imienia, nazwiska, samochodu i klasy w zakładce imprezy na FORUM lub

- wypełnienia załączonego zgłoszenia i wysłanie mailem na biuro@ab.bydgoszcz.pl lub

- telefonicznie potwierdzając swój przyjazd pod numerem tel. (052) 322 13 18, 322 62 46

Zapraszamy!

Czy ktoś z szanownych forumowiczów się wybiera? :razz:

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ooooo... widze BMW Challenge się rozwijaa :D:D Trasa jest super, ale nawierzchnia taka sobie.. to płyty betonowe i w niektórych miejscach troszkę dziurawe, ale nie jest tak źle :) Chodzę na to od zawsze, bo mieszkam ok. 3 minuty drogi od poligonu. Chłopaki i dziewczyny wbijać na to, bo jest naprawdę super!! A zresztą przydadzą się jakieś Subaraki, bo już rzygać mi się chce od e30, e36 itp :P Zapraszam!! :lol:

dziury? ojojoj, już się boję.....chyba szkoda auta...?

spokojnie, ta najgorsza część (lewy poligon) będzie w tej eliminacji niedostępny. A więc ta przyjemność urwania czegoś w tych pięknych dziurach Cię ominie :razz:

Agniess wrzuc jakas relacje po imprezie

Pewnie, zawsze! :cool:

A zresztą przydadzą się jakieś Subaraki, bo już rzygać mi się chce od e30, e36 itp

No BMW-Challenge no to BMW :razz: trudno się mówi, ale razem z BMW-Challenge jest AB CUP, więc zawsze coś tam poza BMW przyjedzie :wink:

Też jestem tam na każdych zawodach AB CUP i BMW-Challenge :cool:

eee.. nie będzie tak źle!! AWD da rade!! :P

a wybiera się ktoś z klubu poza emotorsport??

429fbb070c04a27d.html

[ Dodano: Wto Paź 13, 2009 7:33 pm ]

429fbb070c04a27d.html

[ Dodano: Wto Paź 13, 2009 7:44 pm ]

Poszukałem trochę w moim śmietniku (czyt. komputerze :P) i znalazłem sporo fot z tych imprez :P wstawię parę z nich, żebyś zobaczył kogo, a raczej czego można się spodziewać :grin:

429fbb070c04a27dm.jpg Civic

6cb1607bb7f2885fm.jpg BMW e30.. heh

5e321c9e4290cdd8m.jpg Malan.. na prostej daje rade (jakiś SWAP był :)) ale w ogóle nie skręcał :P

47cdb56722c83be1m.jpg Imprezka

d0061c16dfac7d17m.jpg - Lancer EVO - jeżeli bedzie, to masz mu skopać tyłek!! hehe

z Lancerem, tzn Witkowskim moze być ciężko, tzn w sensie takim, że ostatnio BMW było od niego szybsze :razz: Także coś mi się zdaje, że będzie ostra walka :mrgreen:

a wybiera się ktoś z klubu poza emotorsport??

byłoby super. :razz:

o, moja naklejka na szybie :razz:

przy okazji, ktoś chce/ma miejsce na nią/chętnie dam/podeślę :cool:

oby było bez deszczu/śniegu. :cool:

no chodziło mi o to, że Subaru ma napęd na 4 łapy, to na pewno "łatwiej" w takich warunkach się jeździ niż tylnonapędówką :)

no co Ty.... :?: mój ma chyba napęd na tył, a przednie koła służą do skręcania... :shock: a może coś przegapiłem, kurde, zaraz idę na podwórko, zajrzę pod auto, może rzeczywiście... :oops: