elmot 216 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 5 godzin temu, Dj Brabus napisał: Tak przypominam - widzimy się w niedzielę o 14:00. Nie dam rady W białym mieszek półosi się wys**ł, co gorsza wewnętrzny, więc okidało pięknie smarem kata 4 Link to post Share on other sites
LosioDriver 503 Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Ogłoszenie i propozycja spota 6 września o 14 pod OBI na wielickiej ekipa z kanału 4x4 Test on Rollers będzie nagrywała testy napędów na rolkach i zapraszają wszystkie Subaraki Możemy się przy okazji spotkać i pobawić na rolkach. Natomiast do filmów z testów są mega chętni na Autobunia @trzymek i Outbacka @elmot Imprez z tego co widziałem też jeszcze nie mają na kanale. Wklejam listę @Tutek @thomson0073 @Waldek Woźny @> raven [mention=6702]Michał Krupa @KubaXT @Sławo @Kamyl @adish24 @jkarp @spiderq @_Peter_ @LosioDriver @MasteROOT @palmall @przemekka @R4RE @Sebastian32 @tarus @Tokio34 @trzymek @andrzej0811 @blejzu @coocer @Dj Brabus @Dr Zybertowicz @ech @elmot @Elpi @Ericsson @Kiwi 4ester @aplam13 Potwierdzam, że spot z rolkami jutro o 14 aktualny 1 Link to post Share on other sites
coocer 663 Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Leafa wpuszczą na rolki? Bo niestety mam łożysko do roboty Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
LosioDriver 503 Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Leafa wpuszczą na rolki? Bo niestety mam łożysko do roboty Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Rolki mają sens tylko jak jest napęd na 4 koła A jak tam masz w elektryku? Link to post Share on other sites
coocer 663 Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Wiem, żartowałem .Było by fajnie jak by był 4x4, nawet jest leaf prototypowy z takim, ale u mnie ośka o czy muszę pamiętać Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
LosioDriver 503 Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Wiem, żartowałem .Było by fajnie jak by był 4x4, nawet jest leaf prototypowy z takim, ale u mnie ośka o czy muszę pamiętać Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Zawsze można sprawdzić jak rozdziela na te 2 Link to post Share on other sites
LosioDriver 503 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Ogłoszenie i propozycja spota 6 września o 14 pod OBI na wielickiej ekipa z kanału 4x4 Test on Rollers będzie nagrywała testy napędów na rolkach i zapraszają wszystkie Subaraki Możemy się przy okazji spotkać i pobawić na rolkach. Natomiast do filmów z testów są mega chętni na Autobunia @trzymek i Outbacka @elmot Imprez z tego co widziałem też jeszcze nie mają na kanale. Wklejam listę @Tutek @thomson0073 @Waldek Woźny @> raven [mention=6702]Michał Krupa @KubaXT @Sławo @Kamyl @adish24 @jkarp @spiderq @_Peter_ @LosioDriver @MasteROOT @palmall @przemekka @R4RE @Sebastian32 @tarus @Tokio34 @trzymek @andrzej0811 @blejzu @coocer @Dj Brabus @Dr Zybertowicz @ech @elmot @Elpi @Ericsson @Kiwi 4ester @aplam13 Aktualizacja, bo dostałem wiadomość, że niestety z powodu pogody ekipa od z kanału musi przełożyć testy.l Planują na przyszły tydzień.Ale spocik aktualny i miejsce też zostawmy Będzie coś nowego 1 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1849 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 (edited) 4 minuty temu, LosioDriver napisał: Ale spocik aktualny i miejsce też zostawmy Będzie coś nowego Ok, to 14 OBI Edited September 6, 2020 by Kiwi 4ester 1 Link to post Share on other sites
Dj Brabus 1116 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 A czy ze względu na niehandlową niedzielę ten parking nie będzie jakoś zamknięty? Widziałem tam kiedyś bramę na wjeździe, nie zamykają jej czasem? Czy ze względu na pogodę nie lepiej zorganizować się standardowo pod Plazą? Link to post Share on other sites
LosioDriver 503 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 A czy ze względu na niehandlową niedzielę ten parking nie będzie jakoś zamknięty? Widziałem tam kiedyś bramę na wjeździe, nie zamykają jej czasem? Czy ze względu na pogodę nie lepiej zorganizować się standardowo pod Plazą? Możemy się przenieść, pytanie czy punktu spotkania już może nie zostawić, bo trochę późno. Prognozy ciągle się upierają że o 14 już nie powinno padać. Link to post Share on other sites
Dj Brabus 1116 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Zostawiamy Obi. Jak coś, to przeniesiemy się pod Plazę. 1 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1849 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Dzięki za dziś. Bardzo fajnie było Dla reszty grupy - ustaliliśmy, że jak doczekamy pięknej zimy to pod OBI dużo miejsca na ślizgawkę jest 9 Link to post Share on other sites
Ericsson 85 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 I Bunia centralnie na środku, faktycznie przy reszcie wygląda jak paczka... Padła też jeszcze informacja odnośnie rolek, z racji "niemocy" ekipy od jazdy na rolkach dzisiaj, termin przełożony na przyszły weekend. Mnie niestety nie będzie, ale kto by się chciał pobawić to będzie okazja (o ile rano nie będzie padać ) 1 2 Link to post Share on other sites
LosioDriver 503 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 5 minut temu, Ericsson napisał: Padła też jeszcze informacja odnośnie rolek, z racji "niemocy" ekipy od jazdy na rolkach dzisiaj, termin przełożony na przyszły weekend. Mnie niestety nie będzie, ale kto by się chciał pobawić to będzie okazja (o ile rano nie będzie padać ) Na przyszły lub jeszcze kolejny, ponieważ bardzo im zależy na Autobuniu 1 2 Link to post Share on other sites
trzymek 558 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 O, bulwa!!! @Kiwi 4estercoś Ty pomajstrowałeś przy tych zdjęciach, czy Autobunio rzeczywiście tak schudł w pandemicznym kryzysie? 3 Link to post Share on other sites
Dj Brabus 1116 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 @trzymek, Autobunio jak Dory wśród innych rybek 1 3 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1849 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 2 godziny temu, trzymek napisał: O, bulwa!!! @Kiwi 4estercoś Ty pomajstrowałeś przy tych zdjęciach, czy Autobunio rzeczywiście tak schudł w pandemicznym kryzysie? Może i Autobunio cieńszy od reszty, ale 6 osób komfortowo pojedzie, czego o Forczysławie nie można powiedzieć Z innej beczki. Jak dojeżdżałem do A4 to na światłach dojechał mnie WRX anglik. Jak na zielonym dał w kopyto to poszedł aż miło. 2.0 turbo i do tego ten BOV a po drodze jeszcze minąłem OBK ze świnką na lusterku 1 Link to post Share on other sites
Dj Brabus 1116 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 (edited) Dzisiaj pod Carrefourem w Czyżynach spotkałem się zupełnie przypadkowo z przemiłym właścicielem poniższego, bardzo fajnego Legasia. Zaprosiłem go na nasze forum i oczywiście na nasze spotkania. Mam nadzieję, że wpadnie tutaj wirtualnie i na spoty, bo podał mi namiary na świetnego tłumikarza w Krakowie, który przerobił mu kolektor na bulgot (oj, jak to pięknie grało...), tylko kruca fuks ze łba mi wyleciało, jak ta ulica się nazywała... Edited September 11, 2020 by Dj Brabus Link to post Share on other sites
1uq 313 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 3 godziny temu, Dj Brabus napisał: tylko kruca fuks ze łba mi wyleciało, jak ta ulica się nazywała... poszukiwany pan tłumikarz Link to post Share on other sites
Dj Brabus 1116 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Jakoś mi tak teraz do głowy wpadła ulica Odmętowa... Link to post Share on other sites
trzymek 558 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 14 godzin temu, Dj Brabus napisał: tylko kruca fuks ze łba mi wyleciało, jak ta ulica się nazywała... Ja wszystko zapisuję. Dawniej w kalendarzu, teraz w telefonie. No, ale ile ja mam lat... 1 Link to post Share on other sites
1uq 313 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 26 minut temu, trzymek napisał: Ja wszystko zapisuję. Dawniej w kalendarzu, teraz w telefonie. No, ale ile ja mam lat... nigdy nie ma się za mało lat na zapisywanie popieram zapisywanie niezależnie od wieku 1 Link to post Share on other sites
LosioDriver 503 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Jak ktoś byłby zainteresowany to ekipa od rolek będzie jutro o 14 pod OBI na Wielickiej Ja niestety nie dam rady Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1849 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 3 godziny temu, LosioDriver napisał: Jak ktoś byłby zainteresowany to ekipa od rolek będzie jutro o 14 pod OBI na Wielickiej Ja niestety nie dam rady Ooo, może na chwilę bym wpadł Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1849 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Moze ktoś by chciał? Link to post Share on other sites
Recommended Posts