Dj Brabus 1116 Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 No to na 15:00? 2 Link to post Share on other sites
Ericsson 85 Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 (edited) 18 godzin temu, thomson0073 napisał: To bądźcie wcześniej, zrobimy pogaduchy jak młodzi nabożeństwo będą mieli, a jak będą wychodzić, to jak ich nie pobulgoczemy (bo nie zawsze się da, autobunia czy tam 2.5T z UPG) to chociaż obtrąbimy (W klaksonie UPG mi nie padnie). taka ot sugestia z mojej strony. Skleciłem taki luźny plan imprezy, "howto" jak dojechać jakby ktoś błędy zauważył to poprawcie Start: sobota godz. 14:30 (aby wszyscy dojechali na czas + luźne pogaduchy) Miejsce: parking pod Kościołem pw. Matki Bożej Częstochowskiej - Wola Zachariaszowska >> KLIK <<Po mszy przejazd na: Zajazd Polesie ul. Młyńska 29 w Januszowicach >> KLIK << Edited June 17, 2020 by Ericsson 5 2 Link to post Share on other sites
elmot 216 Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Takie głupie pytanie, ale czy strój z tych sztywniejszych, czy raczej luz? Nigdy nie brałem udziału w takiej imprezie jako "obstawa", więc nie chcę jakiegoś "fopa" popełnić Link to post Share on other sites
Tokio34 133 Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Godzinę temu, elmot napisał: Takie głupie pytanie, ale czy strój z tych sztywniejszych, czy raczej luz? Nigdy nie brałem udziału w takiej imprezie jako "obstawa", więc nie chcę jakiegoś "fopa" popełnić Ja też nie ale w sandałach i hawajskiej koszuli się nie wybieram raczej sztywno "sportowo" Link to post Share on other sites
kruku 25 Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Drodzy Subarowicze, Jak już zostało wspomniane w tym wątku kilka dni temu przez @Michał Krupa, w dniu 26/6 (piątek) o godz. 13 odbędzie się pogrzeb Oskara Langnera, naszego przyjaciela, kolegi, forumowicza i wielkiego fana Subaru. W związku z tym, chcielibyśmy go pożegnać w wyjątkowy sposób i organizujemy Subarowy przejazd z domu Oskara na cmentarz. Na obecną chwilę jest już 6 samochodów i liczba rośnie. Mam nadzieję, że uda Wam się dołączyć. Poniżej przesyłam wstępny plan i jeśli chcielibyście się dopisać to proszę albo o kontakt w wiadomości prywatnej albo komentarz w wątku https://forum.subaru.pl/topic/7814-pomóżmy-oskarowi/page/10/#comments 12 godzin temu, kruku napisał: @pumex1 - Jak najbardziej, tak właśnie chciałem zrobić. Wstępny plan na piątek 26/6 jest taki: 11:30 - zbiórka pod domem Oskara w Sosnowice/Wielkie Drogi pod Krakowem (adres dokładny podam w prywatnej wiadomości do uczestników przejazdu) 11:45 - ruszamy 12:30 - powinniśmy dojechać pod cmentarz (w zależności od sytuacji na drodze) Mam nadzieję, że uda się stworzyć naprawdę piękny Subarowy przejazd. Proszę chętnych o dopisanie się do listy: 1. Kruku 2. pumex1 3. 4. Pozdrawiam, Kruku Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1830 Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 @elmot @Tokio34 myślę, że coś luźniejszego może być Link to post Share on other sites
trzymek 558 Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 (edited) Nie ma to, czy tamto! Ubiór musi być klasyczny, czyli w kolorze blue mica. Buty koniecznie złote!!!. W przypadku aut jak Bunio, projektanci mody preferują właśnie hawajskie koszule i klapli. A tak na poważnie, nie przejmujcie się roląBędzie "parę osób" ważniejszych od nas np. @aplam13I jeto piękna żona, rodzice młodych, świadkowie, może nawet ksiądz . A większość weselnych gości nawet nie wie, co to.jest Subaru....Tak! Tacy ludzie też żyją wśród nas i...dają radę... Szkoda tylko, że pogoda się zapowiada mało bajkowa... Edited June 18, 2020 by trzymek 2 2 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1830 Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 4 godziny temu, trzymek napisał: Nie ma to, czy tamto! Ubiór musi być klasyczny, czyli w kolorze blue mica. Buty koniecznie złote!!!. A zapomniałeś dodać do tego okulary Bugeye Blobeye Hawkeye 2 Link to post Share on other sites
Tokio34 133 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 23 godziny temu, Kiwi 4ester napisał: A zapomniałeś dodać do tego okulary Bugeye Blobeye Hawkeye Zna ktoś kuriera/sklep który dostarczy na wczoraj okulary Link to post Share on other sites
MasteROOT 65 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) W sumie jakbym wziął moje okulary balistyczne to by było prawie jak Hawkeye Edited June 19, 2020 by MasteROOT Link to post Share on other sites
trzymek 558 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 @MasteROOTczyżbyś był strzelcem? Sportowym? Link to post Share on other sites
MasteROOT 65 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 6 minut temu, trzymek napisał: @MasteROOTczyżbyś był strzelcem? Sportowym? Zgadza się Raz mi się nawet udało zdobyć 3 miejsce z kałacha klubowego Ale aktualnie zastanawiam się żeby się przerzucić na klub kolekcjonerski bo już mi trochę przeszła chęć corocznego przymusowego startowania w zawodach. Link to post Share on other sites
trzymek 558 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 No, licencję trzeba odnawiać...Ale parę startów w roku to chyba nie jest wielki problem jeśli podchodzisz to strzelectwa profesjonalnie. Kolekcjonerstwo jest dla mięczaków... Link to post Share on other sites
Tokio34 133 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 30 minut temu, trzymek napisał: No, licencję trzeba odnawiać...Ale parę startów w roku to chyba nie jest wielki problem jeśli podchodzisz to strzelectwa profesjonalnie. Kolekcjonerstwo jest dla mięczaków... W sumie teraz dużo ludzi robi kolekcjonerkę żeby po prostu żeby mieć gnata w domu. Link to post Share on other sites
MasteROOT 65 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 32 minuty temu, trzymek napisał: No, licencję trzeba odnawiać...Ale parę startów w roku to chyba nie jest wielki problem jeśli podchodzisz to strzelectwa profesjonalnie. Kolekcjonerstwo jest dla mięczaków... No ja strzelectwo raczej traktuję bardziej rekreacyjnie. Ot od czasu do czasu przejść się na strzelnicę postrzelać do tarczy albo blach . 1 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1830 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 5 minut temu, MasteROOT napisał: . Ot od czasu do czasu przejść się na strzelnicę postrzelać do tarczy albo blach . Kopsnąłbym się kiedy Link to post Share on other sites
thomson0073 1538 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Spaj foto od Młodej! 7 Link to post Share on other sites
przemekka 4452 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Kurcze, taka impreza a ja w pracy. Link to post Share on other sites
Ericsson 85 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 (edited) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego młodej parze @aplam13! I podziękowania za dzisiejszy zlot w dość nietypowym miejscu jak na forumowe standardy Niżej macie zdjęcia ode mnie, po pełną jakość zapraszam tutaj (niestety nie dam rady w pełnej jakości na forum): >> KLIK << Edited June 20, 2020 by Ericsson 11 Link to post Share on other sites
trzymek 558 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Czym by się tu zasłużyć, żeby dostać taaaki prezent....? @Dj Brabus @Kiwi 4esterrównież! (nie mam zdjęcia) 7 1 Link to post Share on other sites
LosioDriver 499 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 @Ericsson super foty Złożę jutro filmik z kamerki, o ile będzie co składać Dzisiaj to jedynym sposobem na uchwycenie wszystkich świnek byłby dron Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1830 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 godzinę temu, trzymek napisał: Czym by się tu zasłużyć, żeby dostać taaaki prezent....? Jeszcze Kiedy przyjdzie na Ciebie kolej Link to post Share on other sites
Tokio34 133 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 (edited) 50 minut temu, LosioDriver napisał: @Ericsson super foty Złożę jutro filmik z kamerki, o ile będzie co składać Dzisiaj to jedynym sposobem na uchwycenie wszystkich świnek byłby dron Co do drona to chyba trzeba będzie zainwestować może jakaś zrzutka forumowa bo ujęcia były by epickie a najlepiej by było by on siedział u prezesa lub ojca dyrektora Edited June 20, 2020 by Tokio34 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1830 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Kilka fotek ode mnie Było super. Kto się chajta następny ? 5 Link to post Share on other sites
MasteROOT 65 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Wydawało mi się że ktoś coś wcześniej wspominał o dronie. Gdybym wiedział że nie będzie to bym ze znajomym pogadały... @Kiwi 4ester, widzę że się załapałem na ostatnią fotę 1 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts